Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Intrare liberă pentru doamne și domnișoare la meciul cu U Cluj de marți. Accesul - cu bilete speciale de la casa de bilete

Intrare liberă pentru doamne și domnișoare la meciul cu  U Cluj de marți. Accesul - cu bilete speciale de la casa de bilete

Reprezentanții A.F.C. Hermannstadt anunță acces gratuit pentru doamne și domnișoare la meciul de marți, de la ora 16 cu  U Cluj. 

„La FCH vs U Cluj sărbătorim 1 martie cu o zi înainte! În semn de respect și recunoștință pentru cele care au mereu dreptate și susțin FCH, toate doamnele și domnișoarele vor avea acces gratuit la meci!” este mesajul postat pe pagina de facebook a clubului sibian.

Astfel, peluza D2 este rezervată special pentru susținătoarele FCH, care sunt rugate să vină îmbrăcate în alb-roșu(-negru).

Accesul se va face în baza unor bilete speciale de la casa de bilete a Stadionului Municipal.

Program casa de bilete @ Stadionul Municipal Sibiu 

• Luni, 27.02.2023, între orele 10:00 – 18:00
• Marți, 28.02.2023, între orele 10:30 – 16:30

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus