Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Suporterii se plâng de accesul pe Municipal. Vizate sunt meciurile cu UTA și Dinamo

Suporterii se plâng de accesul pe Municipal. Vizate sunt meciurile cu UTA și Dinamo

Suporteri ai fotbalului sibian, prezenți la ultimele partide disputate pe Stadionul Municipal, se plâng de greutatea cu care s-a făcut accesul în arenă. Probleme au apărut la meciurile disputate de FC Hermannstadt cu UTA și de CSC Șelimbăr cu Dinamo București.

Unul dintre suporteri ne-a sesizat de accesul dificil pe stadion prin intermediul aplicației TS APP (link download). „Este a doua oară la rând când accesul în stadion se face extrem de greu. Atât la meciul lui Hermanstadt cu UTA Arad cât și la meciul Șelimbăr cu Dinamo, au fost cozi interminabile în special la tribuna a 2-a, sectorul C2, unde accesul se face printr-o singură poartă cu 2 turnicheți, din care doar unul funcționa. Celelalte două sectoare au două porți și se mișcau treburile mai bine. Am stat la coadă mai bine de jumătate de oră și am reușit să intru cu 1 min. înainte de începerea meciului, dar după mine mai erau încă o grămadă de oameni care așteptau și care au început să facă zgomot văzând cât de greu se mișcau treburile”, spune fanul sibian.

Meciul s-a disputat sâmbătă iar aglomerația în zona stadionului a fost sporită și de faptul că la ora disputării meciului parcarea Sălii Transilvania era ocupată aproape în întregime de Piața Țărănească, aflată în desfășurare. „Situația la ora meciului a fost foarte complicată, faptul că în același timp se desfășura și Piața Țărănească iar parcarea de la Sala Transilvania a fost ocupată în totalitate a îngreunat accesul la stadion. Era o întreagă nebunie acolo. Noi am și făcut anunțuri înainte, special pentru a evita această situație, am chemat lumea cu o oră jumătate înainte, am deschis accesul publicului cu două ore înainte de meci pentru a evita această situație”, spune Cornel Stănilă, directorul clubului din Șelimbăr.

„Precizez că oamenii au fost foarte civilizați și au așteptat la coada aia lungă până când unul din organizatori a deschis o poartă, ca să intre câteva persoane și atunci toată coada s-a destrămat formându-se o îngrămădeală, iar acel organizator nu a mai permis accesul prin acea poartă, ceea ce a înfuriat mulțimea. Problemele astea trebuie rezolvate altfel mulți suporteri nu vor mai veni la stadion”, mai spune bărbatul care a reclamat problemele de acces pe Municipal.

Și la meciul dintre FC Hermannstadt și UTA au fost mici ambuteiaje create la porțile de acces. Fără să existe vreo problemă tehnică, cum a fost în cazul partidei dintre CSC Șelimbăr și Dinamo, la meciul cu UTA o mare parte din suporteri au venit la stadion cu prea puțin timp înaintea începerii partidei.

„Micile probleme de acces la meciul cu UTA s-au datorat faptului că o parte dintre suporteri au venit foarte târziu la stadion și este greu să faci un acces în condițiile în care vin foarte mulți oameni într-o foarte scurtă perioadă de timp. Ne pare rău pentru inconvenient și recomandăm suporterilor să vină din timp la stadion la meciurile următoare pentru a susține echipa”, transmit reprezentanții FC Hermannstadt.

Următorul meci ce se va disputa pe Stadionul Municipal va fi între FC Hermannstadt și FCU Craiova, un meci vital pentru ambele echipe. Partida se va desfășura duminică, de la ora 21:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

7 comentarii

Andrei

Acum 1 an

Este adevarat ca nu functioneaza turnichetii, din 2 la o poartă, 1 nu funcționează. Oamenii de la paza sunt foarte agresivi, in special un șef de la paza tribuna 2 care injura oamenii pe acolo Pentru evitare aglomeratie se recomandă sa ajungi cu minim 1 ora inainte de meci; eu asa merg si intru in 3-5 minute
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Se intra usor si cu foarte putin timp inainte , cand nu sunt stricati turnichetii. Ar trebui sa ma plateasca sa stau o ora inainte de meci ca sa admir stadionul, mai ales acum, cand inca e frig.
Raspunde

Bubi Seven

Acum 1 an

Ce pretentii aveti la un club condus de un cioban de categorie inferioara , nu de calibrul lui jiji !!
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Problemele sunt la stadion , nu la club. Stadionul e al primariei.
Raspunde

Lucky Luke

Acum 1 an

Totul adevărat, se mișcă greu treburile la intrare. Până la urmă cred că și din fotoliul de acasă se vede bine + o bere + accesul la reluări:). Mai merg o dată la meci și de se mai întâmplă la fel cu accesul mai ales la Tribuna 2 sector C2, pe acolo nu mă mai vedeți.
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Nu e adevarat, si la meciul cu UTA au fost probleme tehnice, nu mai functionau scannerele. Nu exista asa o prostie, ca au venit multi specratori cu putin timp inainte de meci. E normal sa vina oricand, oricati, terminati cu ideile astea, nu e stadion de 30000 de locuri, sunt doar 5-10 mii la aproape fiecare meci. Si la alte meciuri au venit multi cu putin timp inainte si nu au fost probleme.
Raspunde

Dan

Acum 1 an

Am fost la meciul cu Uta cu aprox 40 de minute jnainte de startul partidei, am avut bilete la C3. Coloana era relativ mica la turnicheti si doar anumite persoane cu bilete tiparite puteau sa intre. Ne-au tinut undeva la jumatate de ora si apoi ne au lasat cu cartele de acces. Sistemul lor nu a functionat, sa nu mai dea vina pe public. Si sa fie oare de la faptul ca in loc de 350 de bilete , au vandut 1000+ la oaspeti?? Deci problemele tehnice si lipsa instruirii personalului in cazuri de fata sunt problemele organizatoriilor si nu a suporterilor care intarzie!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus