Joi,
01.06.2023
Cer Senin
Acum
15°C

Autocarul CSU Sibiu, blocat într-o curbă îngustă din Oradea

Autocarul CSU Sibiu, blocat într-o curbă îngustă din Oradea

Autocarul CSU Sibiu a rămas blocat săptămâna trecută într-o curbă îngustă din municipiul Oradea. Potrivit unei postări de pe grupul de facebook Oradea, curba respectivă este atât de îngustă încât vehiculele mai lungi nu pot lua virajul. „Cum ar putea să-și imagineze un șofer din altă localitate ajuns accidental în zonă la volanul unui autovehicul mai lung că nu poate ieși de pe stradă?”, scrie Ovidiu Bojan, autorul postării.

„Este a nu știu câta oară când autocare sau tiruri sau alte vehicule mai lungi se blochează la ieșirea de pe strada Libertății.
În urma realizării pasajului subteran pe sub bul. Magheru, curba la ieșirea străzii Libertății în str. Parcul Traian e atât de îngustă încât vehiculele mai lungi nu pot lua virajul. Nu doar vehicule de gabarit mare, nici un autoturism cu rulotă nu poate lua virajul, nici o autoutilitară cu remorcă”.

Bojan cere Primăriei Oradea schimbarea sensului pe strada respectivă.

„Cum ar putea să-și imagineze un șofer din altă localitate ajuns accidental în zonă la volanul unui autovehicul mai lung că nu poate ieși de pe stradă?”

La un eveniment precedent circulația a fost blocată timp de mai multe ore și mai multe autoturisme avariate în timpul manevrelor în marșalier ale unui tir. Manevrele sunt cu atât mai dificile cu cât înaintea virajului la 90 grade pentru ieșirea de pe Libertății la numai 50 de metri e un alt viraj de 90 de grade.

Inversând sensul de mers șoferul vede că nu poate intra pe stradă și nu intră. Acum parcurge toată strada și constată că nu poate nici ieși, nici da cu spatele din cauza autoturismelor care vin în spatele lui. Ce face? Pune 50 de mașini să dea cu spatele și trimite pe cineva în capătul străzii să oprească intrarea altor autoturisme pe stradă ? Dă cu spatele 800 de metri până la intersecția cu str. Șaguna? Asta pentru cei care nu pricep cu ce se schimbă situația inversând sensul de circulație. Păi se schimbă fundamental că n-ar mai putea intra pe stradă autovehicule care nu pot lua acel viraj,” mai scrie sursa citată.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus