Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Ce facem în weekend? Retro Party, karaoke și ateliere și spectacole pentru copii

Ce facem în weekend? Retro Party, karaoke și ateliere și spectacole pentru copii

Weekend-ul acesta avem parte de mai multe evenimente la care merită să participăm. Mergem la retro party, ne exersăm abilitățile vocale la karaoke, fetele au intrare gratuită la petreceri și primesc shoturi gratuite, iar copii au și ei parte de mai multe activități. 

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Filmele de la CineGOLD

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Dispariția” „65”, „Aftersun: A Fost Odata ca o Vara” sau „Cabana de la capătul lumii” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici. 

Dance party la Cotton Pub

Vineri, Cotton Pub ne invită să ne relaxăm alături de Cipi Hampu. Intrarea și shoturi-le sunt gratis pentru fete

Dimitri's Bats live la Oldies Pub Sibiu

Formația Dimitri’s Bats vine în Sibiu vineri, 17 martie, la Oldies Pub, pentru un concert extraordinar, în cadrul căruia ne vom putea bucura de o seară cu muzică incandescentă.

Atelier pentru copii - Dragonul Magic

Copiii cu vârste între 7 și 13 ani sunt invitați să participie vineri, de la ora 16, la un atelier dedicat lor.

„Cu ajutorul culorilor pentru textile vom picta creaturi imaginare sau elemente din natură pe aceste bucățele de material atent alese și vom coase o pânză minunată care va deveni corpul unui Dragon Magic. Capul dragonului va fi realizat în prealabil și pictat la atelier de către copii, în final urmând a fi cusut de partea de patchwork. O experiență magică care va dezvoltă plăcerea jocului cu pensula pe materiale diverse și bucuria realizării unei opere de artă colectivă!”, arată organizatorii evenimentului.

Retro Party la Caro Club

Caro Club ne invită vineri, 17 martie, să participăm la un Retro Party, al cărui invitat special va fi DJ-ul Marius Holeiciuc. Accesul la eveniment este gratuit.

Dublă petrecere sâmbătă la Imperium

Sâmbătă, de la ora 21, suntem invitați la Imperium, la concertul Consummate Rogues. După cpncert vom aveam parte și de Karaoke After Party.

„Puiul de lebădă” la Teatrul Gong

Sâmbătă, de la ora 11 și de la oră 18, și duminică, de la ora 11, suntem invitați la Teatrul Gong la spectacoulul Puiul de lebădă. Spectacolul ete recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani, iar un bilet costă 12 lei. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus