Luni,
04.12.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

Primăria Copșa Mică a organizat o acţiune de curăţenie şi igienizare a spaţiilor din jurul punctelor de colectare a deşeurilor

Primăria Copșa Mică a organizat o acţiune de curăţenie şi igienizare a spaţiilor din jurul punctelor de colectare a deşeurilor

Săptămâna trecută, o echipă a Departamentului Tehnic al Primăriei Copşa Mică, condusă de  Viceprimarul Tăpălagă Nicolae-Bogdan, a efectuat o amplă acţiune de curăţenie şi igienizare a spaţiilor din jurul unor puncte de colectare a deşeurilor şi de pe marginea drumului care coboară spre Blaj.

Astfel, prin intermediul acțiunii, au fost adunate deşeuri care nu au fost depozitate corect de locuitori.

„Facem din nou apel la dumneavoastră ca pentru deşeurile care nu se încadrează în categoria deşeurilor menajere şi celor selective să contactaţi Poliţia Locală, Primăria sau Dep.Tehnic pentru specificarea locului în care acestea pot fi aruncate/depozitate corect.

În această categorie se înscriu deşeurile de construcţii, mobilă, vegetaţie uscată, etc. Cetăţenii care mai aruncă ilegal astfel de deşeuri vor fi sancţionaţi conform hotărârilor locale în vigoare. Primăria dispune de spaţii speciale pentru aceste deșeuri şi astfel nu se mai provoacă atâta mizerie în jurul punctelor de colectare selectivă şi menajeră. Vă mulţumim!”, au transmis autoritățile locale din Copșa Mică.

Sursă foto: Facebook/Primăria Copșa Mică

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Sus