Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Carmen Iohannis a plantat goruni și frasini, alături de elevii ei. Direcția Silvică: ”Elevii sunt conștiincioși. E important ca ceea ce faci, să faci bine”

Carmen Iohannis a plantat goruni și frasini, alături de elevii ei. Direcția Silvică: ”Elevii sunt conștiincioși. E important ca ceea ce faci, să faci bine”

Astăzi, o parte din elevii de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, alături de profesoara lor Carmen Iohannis, soția președintelui, au ajutat personalul silvic, pentru câteva ore, la plantarea puieților.

Au mers în zona Veștem, la Tufari, explică directorul Direcției Silvice Sibiu, Ilie Troancă.

”Suntem în Săptămâna Verde și avem în fiecare zi o serie de acțiuni, cu diferite școli. Ieri, de exemplu, am fost cu copiii în trei locații, am avut poteca tematică, iar la sediul Direcției am plantat o serie de arbori cu ajutorul copiilor de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă”, spune Ilie Troancă.

El se declară extrem de mulțumit de felul în care se implică elevii.

”Eu mă bucur că vin la astfel de acțiuni, a fost și doamna Iohannis cu elevii dânsei, am fost și eu acolo, vă pot spune că sunt conștiincioși, chiar și cu exces de zel, încearcă să facă bine ceea ce fac. Aia e foarte important, zic eu, ca ceea ce faci, să faci bine”, a mai spus Ilie Troancă.

Clasa profesoarei Carmen Iohannis a plantat în această acțiune puieți forestieri din speciile gorun și frasin.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

@@@

Acum 1 an

Mare artista!
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Despre ce vorbim...infractoarea asta habar nu are cum se planteaza o padure.
Raspunde

Croitoru' Hermannstadianu'

Acum 1 an

Toata uluiala pt unica actiune moralizatoare a turistei GetEscala!Sau era padurea ei?
Raspunde

T. i.

Acum 1 an

Bravo copiilor din clasa primei tovarase a tarii, desi ei au fost doar un accesoriu pentru campania de imagine a tovarasei. Si dulapul ipocrit a participat /pozat la diverse campanii de impadurire, dar daca i-ar fi păsat de păduri macar ar fi dat mana liberă autoritatilor de control al taierilor ilegale sa-si facă treaba. Dar nu, fabricile prietenilor lui austriecii de la Timber trebuie alimentate non stop cu lemn tăiat legal sau ilegal. Astfel politia are mandat sa se ocupe doar de gainarii, de furturi de lemn de 1mc nu de cei ce taie ilegal cu racoantele.
Raspunde

Bubi Seven

Acum 1 an

Pretinii sotului dulap taie cu drujba o gramada de copaci in Parcul Subarini doar sa faca loc pentru alei betonate si pentru festivalurile de muzica din parc !!! brovo lui tante sotie !
Raspunde

Rammstein

Acum 1 an

palmieri, cocotieri,....
Raspunde

Sibian SB

Acum 1 an

Vorba lui Creanga: "De frunza frasinelului..."
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus