Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Circulație îngreunată pe A1 Sibiu - Boița și pe Valea Oltului, miercuri seara, din cauza unui transport agabaritic

Circulație îngreunată pe A1 Sibiu - Boița și pe Valea Oltului, miercuri seara, din cauza unui transport agabaritic

Circulaţia se va desfăşura îngreunat miercuri seară pe A1 Sibiu - Boița și pe Valea Oltului din cauza unui transport agabaritic.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 23,00, se va desfăşura un transport agabaritic, format dintr-un camion cu masa de 129 de tone, pe ruta: PTF Nădlac II - Arad - DN7 - Ilia - A1 - Sibiu - A1 - Boiţa - DN7 - Râmnicu Vâlcea - DN 67 - DN 64 - Găneasa - DN 65/DX12 (Ocolire Slatina) - DN 65 - Piteşti - DN 65B - A1 - Bucureşti - DNCB - DN2 - Urziceni - DN 2A - Slobozia - DN 2A - Giurgeni - Vadu Oii - DN 2A - Ovidiu - A4 - Port Constanţa.

Vehiculul transportă o instalație de foraj. 

Lățimea maximă a vehiculului este 4,50 m, masa totală 107 tone, lungime 30 m, înălțime 4,7 m,  viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. CNAIR menționează că, în conformitate cu OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus