Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Măldărășanu speră la sprijinul suporterilor. „M-aș bucura ca stadionul să fie plin”

Măldărășanu speră la sprijinul suporterilor. „M-aș bucura ca stadionul să fie plin”

Următoarele 8 partide din turneul de play-out al Superligii naționale la fotbal vor stabili dacă FC Hermannstadt va evolua și anul viitor în primul eșalon sau se va întoarce, din nou, în liga secundă.

După ani de pribegie, echipa are, în sfârșit, un stadion modern la dispoziție pentru disputarea meciurilor de acasă și 12 mii de locuri pentru suporteri care să îi ofere acel avantaj pe care toate echipele în speră pe propria arenă.

Jumătate de stadion se anunță gol la meciul cu FC Botoșani, ce va avea loc sâmbătă, de la ora 17. Biletele pentru meci au fost scoase la vânzare atât online cât și la casieria stadionului iar în acest moment mai sunt câteva mii de bilete disponibile. Cele mai multe bilete disponibile sunt în sectoarele C1 și C3 ale tribunei II, aproximativ 2000. Iar în peluză și la tribuna I mai sunt libere câteva sute de locuri.

„Avem nevoie de suporteri”

Antrenorul principal al sibienilor, Marius Măldărășanu, știe cât de greu va fi echipei fără sprijinul suporterilor și le cere sprijnul pentru cele patru meciuri pe care le va juca pe teren propriu până la finalul turneului. „Avem nevoie de suporteri. Am tot stat prin deplasări... acum, e adevărat că jucăm doar patru din cele cinci meciuri posibile pe teren propriu însă avem nevoie de suporteri. Am mai spus, o repet, doar împreună vom reuși și m-aș bucura ca mâine stadionul să fie plin”, spune Măldărășanu.

Pentru biletele la meciul cu FC Botoșani casieria va fi deschisă și în ziua meciului între orele 11 și 15.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus