Sâmbătă,
23.08.2025
Cer Senin
Acum
18°C

Managerul Spitalului Județean spune că tot mai mulți pacienți sunt mulțumiți de mâncare

Managerul Spitalului Județean spune că tot mai mulți pacienți sunt mulțumiți de mâncare

Daniel Chelcea, managerul Spitalului clinic județean de urgență Sibiu, susține că gradul de satisfacție al pacienților pe subiectul hranei este în creștere și că, acum, s-a ajuns ca doi din trei să se declare satisfăcuți. Declarațiile sale intră în contradicție cu numărul sesizărilor făcute public

Numărul sesizărilor și discuțiilor publice cu conotații negative pe subiectul hranei oferită pacienților și cadrelor medicale din cel mai mare spital al județului Sibiu a crescut exponențial din luna aprilie a anului trecut. De atunci bucătăria instituției a fost închisă în vederea modernizării, hrana pentru pacienți fiind livrată în sistem de catering.

Citește și FOTO Ce mâncare primesc pacienții internați la Spitalul Județean. Firmă nouă de catering de la 1 mai

Nu mai departe de săptămâna trecută subiectul calității, cantității și promptitudinii hranei din spitalul județean a revenit în atenția publică: USR Sibiu despre mâncarea de la Județean: „deja sunt mult prea multe plângeri ”. Conducerea spitalului recunoaște că sunt probleme

Managerul Spitalului Județean susține, însă, că impresiile sunt greșite și că lucrurile stau tot mai bine în ceea ce privește mâncarea din informațiile pe care el le primește de la pacienți. ”Situația s-a îmbunătățit. Din luna mai, când chestionarele de satisfacție ne arătau un grad de satisfacție de 50% pentru hrană, în ultimele luni, mai puțin ultima, pentru care nu am deocamdată date, gradul de satisfacție a crescut la 70%. Nu mă bazez doar pe chestionare, dar și cu eforturi făcute din partea spitalului de a remedia niște disfuncționalități s-au ajuns la aceste rezultate”, a declarat Daniel Chelcea

Dacă personalul firmei este suficient, Chelcea a arătat că nu este răspunzător de un astfel de detaliu. ”Eu urmăresc ca pacienții să aibă mâncare, nu dacă firma are cinci sau 50 de angajați”, a mai spus Chelcea.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Un adrian

Acum 2 ani

Îmi doresc o săptămână în spital numai sa mănânc cu domnul manager mâncarea pentru pacienți.Vom avea și doua voturi pro!
Raspunde

Chirica

Acum 2 ani

Hm. Urmeaza o manevra. Atata timp cat a gatit mancarea spitalul (decenii intregi) nu au recunoscut ca e o problema, acum ca e o firma (singura de altfel care a licitat) e o problema. Cineva asteapta un pliculet...

Raspunde

Emil

Acum 2 ani

Multi bolnavi vin la spital ca la un restaurant de 5 stele.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus