Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Trafic oprit pe centura oraşului Călimăneşti, din cauza unor noi căderi de pietre. Miercuri seară, coloana de mașini era aici de 8 kilometri

Trafic oprit pe centura oraşului Călimăneşti, din cauza unor noi căderi de pietre. Miercuri seară, coloana de mașini era aici de 8 kilometri

Traficul rutier este oprit din nou pe DN 7 - centura oraşului Călimăneşti, judeţul Vâlcea, după ce ploile abundente au reactivat căderile de pietre de pe versanţi, anunță News.ro.

”Azi-noapte, ora 00.30, din cauza precipitaţiilor abundente - atenţionare hidrologică, au fost reactivate căderi de pietre de pe versanţi pe DN7 CC, km 3+150m, în oraşul Călimăneşti”, a transmis, joi dimineaţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.

 Ca urmare, traficul a fost blocat în ambele sensuri, fiind deviat pe DN 7 - zona centrală a oraşului Călimăneşti.

 Circulaţia pe centura oraşului Călimăneşti, oprit zilele trecute din cauza căderilor de pietre de pe versanţi, fusese reluată miercuri seară, când valorile de trafic erau ridicate, fiind coloană de opt kilometri între Brezoi şi Călimăneşti.

Sursa foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus