Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Fără permis, nu a oprit la semnul polițiștilor, a lovit o mașină parcată și a fugit. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore

Fără permis, nu a oprit la semnul polițiștilor, a lovit o mașină parcată și a fugit. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore

Un bărbat în vârstă de 23 de ani nu a oprit la semnalul polițiștilor, a lovit o mașină parcată și a fugit. Incidentul s-a petrecut în orașul Tălmaciu, în 30 aprilie, iar polițiștii l-au reținut ieri, în 2 mai. 

„În fapt, la data de 30.04.2023, în jurul orei 00:40, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism condus pe str. C. Noica din localitate, însă conductorul auto nu s-a conformat solicitării polițiștilor, și-a continuat deplasarea, acroșând totodată, un autoturism parcat pe această stradă. Conducătorul auto a părăsit locul evenimentului rutier, soldat doar cu pagube materiale, fiind identificat ulterior de către polițiști în persoana unui bărbat, în vârstă de 23 de ani, domiciliat fără forme legale în Turnu Roșu,” transmit miercuri reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă remis Turnul Sfatului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere iar autoturismul este neînmatriculat. 

La data de 2 mai, în urma probatoriului administrat, împotriva acestuia s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, bărbatul fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. 

În cursul acestei zile, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig  pentru luarea unei măsuri preventive. 

Cercetările în acest dosar continuă, precizează sursa citată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus