Duminică,
24.09.2023
Cer Senin
Acum
25°C

Smoală, cățelul salvat de pompierii sibieni a fost adoptat de unitatea din Agnita

Smoală, cățelul salvat de pompierii sibieni a fost adoptat de unitatea din Agnita

Un cățel de câteva luni a fost salvat de pompierii din Agnita și a fost adoptat de unitate. Incidentul a avut loc sâmbătă, când salvatorii au fost avertizați de paznicul unei firmă că animalul a căzut într-un loc plin cu bitum. 

„Salvarea vieții este cea mai frumoasă și totodată, cea mai grea parte a misiunii noastre, de zi cu zi. Astăzi vrem să vă împărtășim povestea lui Smoală. Un cățel, negru de câteva luni.
Și-a început viața într-un depozit de materiale de construcții din localitatea Agnita. Curios și ușor neastâmpărat, s-a aventurat și a căzut într-un loc plin cu bitum. Plângea speriat când paznicul i-a auzit glasul și l-a găsit prins acolo. Încercând să îl salveze, omul și-a dat seama că are nevoie de ajutorul pompierilor și i-a chemat în grabă,” scriu reprezentanții ISU Sibiu pe pagina de facebook. 

Pompierii l-au scos pe Smoală, l-au dus la subunitate și au început să aibă grijă de el: l-au hrănit și i-au curățat blănița plină de bitum.

„Finalul a fost unul fericit: începând de astăzi Smoală, face parte din familia noastră, fiind găzduit la Secția de Pompieri Agnita.
Plt. adj. șef Jecan Rareș, Plt. adj. Morariu Marius, Plt. adj. Andrei Ioan, Plt. Șerban Alexandru și Soldat Bortiș Silviu, nu doar au salvat o viață, ci au câștigat un prieten pe viață!” mai arată sursa citată.

Tot sâmbătă, doi căței care au căzut într-o fântână adâncă de aproximativ 20 de metri, în localitatea Richi au fost salvați de pompieri. 

foto ISU Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Silviu

Acum 4 luni

Felicitari oameni de omenie!
Raspunde

Cristian Sibian

Acum 4 luni

Fotografia a 3-a ,de sus in josul articolului e de premiat,ca de altfel toata interventia...Bravo oameni buni!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus