Sâmbătă,
23.09.2023
Cer Senin
Acum
26°C

Bursa locurilor de muncă, vineri, la Sibiu. Până acum, 26 de angajatori au confirmat participarea

Bursa locurilor de muncă, vineri, la Sibiu. Până acum, 26 de angajatori au confirmat participarea

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu organizează vineri, 12 mai 2023 „Bursa generală a locurilor de muncă” în Sibiu şi la Mediaş, anunță reprezentanții instituției. 

La Sibiu, Bursa locurilor de muncă este organizată la Sala Redal Events de pe strada I.Sebastian Bach, la nr.4, iar în Mediaș, la Casa Schuller din Piaţa Regele Ferdinand I, la nr. 25. Ambele evenimente încep la ora 9.

„Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt,” transmite sursa citată.

Agenţii economici care vor participa la „Bursa generală a locurilor de muncă” vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită.

Până la această dată 26 de angajatori au confirmat participarea la bursă, (16 la Sibiu şi 10 la Mediaş) punând la dispoziţie 554 locuri de muncă vacante (455 la Sibiu şi 99 la Mediaş).

Cele mai multe locuri de muncă sunt pentru persoane fără studii superioare şi se adresează meseriilor/calificărilor următoare: muncitor necalificat, lucrător comercial,lăcătuş mecanic, manipulant marfă, şofer, mecanic auto,vopsitor, zidar, sudori şi altele, oferta fiind completată de posturi pentru persoane cu studii superioare (inginer electomecanic, inginer proces electrotehnică, inginer mecanic, proiectant inginer mecanic, traducător etc.).

Datele sunt preliminare, urmând ca până la data desfăşurării bursei numărul agenţilor economici participanţi şi al locurilor de muncă să crească, precizează AJOFM.

În acest sens, angajatorii care doresc să participe la eveniment pot să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, str. Morilor nr. 51 A, tel. 0269/210882 sau fax. 0269/230089 sau Agenţia Locală Mediaş, str. Comandor Dimitrie Moraru, nr. 3, tel. 0269/843731,fax 0269/846710.

foto arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Adrian

Acum 4 luni

Iarasi rup aia de peste deal Sibiu, deja mi se face greata numai cand ma gandesc..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus