Duminică,
24.09.2023
Partial Noros
Acum
22°C

Lacurile de la Ocna Sibiului se deschid vineri. Prețuri reduse la jumătate față de perioada estivală

Lacurile de la Ocna Sibiului se deschid vineri. Prețuri reduse la jumătate față de perioada estivală

Lacurile de la Ocna Sibiului de deschid vineri, 12 mai, de la ora 8, anunță reprezentanții Complexului Lacurilor Naturale de la Ocna Sibiului.

Sibienii, dar și toți cei care sunt dornici de o bălăceală, o pot face începând din acest final de săptămână la Ocna Sibiului. Ca noutate, anul acesta a mai fost amplasat un loc de joacă pentru copiii cu vârsta sub zece ani.

„Chiar acum facem ultimele pregătiri pentru deschiderea care va avea loc mâine, de la ora 8. Tarifele sunt reduse cu 50% în această primă perioadă, îi așteptăm pe turiști să ne treacă pragul”, a spus Ionuț Costea, administratorul Complexului Lacurilor Naturale de la Ocna Sibiului.

Prețuri mai mari față de anul trecut, dar cu reduceri la început de sezon

Prețurile au crescut față de anul trecut, din cauza cheltuielilor și scumpirilor. Chiar și așa, la început de sezon, sibienii se vor putea bucura de o reducere de 50 la sută.

Prețuri în funcție de perioadele sezonului:

De la deschidere și pănă în 26 mai vom avea parte de mai multe reduceri. Între orele 7 și 18, un adult va plăti 20 lei pentru a vizita lacurile, mai puțin cu 50% față de sezonul de vară. Accesul pentru copii este gratuit, iar parcarea este, de asemenea, gratuită. Între orele 18-20, intrarea este gratuită pentru toată lumea.

Din 27 mai până în 9 iunie, între orele 7-18, un adult va plăti 30 de lei, copiii cu vârsta mai mare de 10 ani vor plăti 15 de lei, copiii sub 10 ani au acces gratuit, iar parcarea costă 10 lei. Între orele 18-20, un bilet pentru adult va costa 15  lei, parcarea rămâne 10 lei, iar copiii vor avea acces gratuit indiferent de vârsta pe care o au.

Din 10 iunie până în 3 septembrie se va reveni la prețurile specifice sezonului de vară. Astfel, între orele 7-18, un adult va plăti 40 de lei, copiii cu vârsta mai mare de 10 ani vor plăti 20 lei, copiii sub 10 ani au acces gratuit, iar parcarea costă 10 lei. Între orele 18-20, un bilet pentru adult va costa 20 de lei, parcarea rămâne 10 de lei, iar copiii vor avea acces gratuit indiferent de vârsta pe care o au.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Silviu

Acum 4 luni

Daca se deschid la fel ca in ultimii ani - adica fara nici cea mai mica reparatie si mici carpeli in primele doua saptamani, printre turisti - mai bine lipsa.
Raspunde

Excrementul

Acum 4 luni

M-am nascut intr-un lac la Ocna Sibiului. Mama mea sau tatal meu, intrebare deschisa, m-a abandonat intr-un lac sarat . Am fost abandonat intr-un pamatuf de par cret argintiu. Vreau sa stiu cine sunt parintii mei.!!!!
Raspunde

Burulea

Acum 4 luni

Uraaa ! Venim cu paltoanele si plapume in loc de paturi !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus