Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Bărbatul rănit în accidentul de pe autostradă este în comă, ventilat mecanic

Bărbatul rănit în accidentul de pe autostradă este în comă, ventilat mecanic

Bărbatul în vârstă de 69 de ani, rănit grav în accidentul de luni, de pe autostrada A1, este internat la Spitalul Județean Sibiu, în stare foarte gravă.  

„Pacientul este politraumatizat, este in comă, ventilat mecanic. Investigațiile medicale sunt în curs de finalizare, iar bărbatul va fi internat în Secţia Anestezie - Terapie Intensivă,” transmite pentru Turnul Sfatului Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al instituției. 

Bărbatul din Hunedoara a fost rănit grav după ce a rămas blocat în mașina lovită din spate de alt șofer care consumase alcool.  El a fost extras de salvatorii SMURD și transportat la spital inconștient, în stop cardio-respirator.

Citește și Trafic reluat pe autostrada A1, blocată din cauza unui accident. Un bărbat este în stop cardio-respirator, iar șoferul vinovat era băut

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus