Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Un bărbat ce conducea un ATV în Sibiu a fost lovit de o mașină. A ajuns la spital

Un bărbat ce conducea un ATV în Sibiu a fost lovit de o mașină. A ajuns la spital

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu anunță că au intervenit la un accident de circulație produs pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Sibiu.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre strada Semaforului spre Agnita, un sibian, în vârstă de 36 de ani, a virat la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un ATV condus din sens opus de către un bărbat, în vârstă de 31 de ani, tot din municipiul Sibiu.

Conducătorul ATV-ului a fost transportat la spital conștient.

„Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii acestui accident rutier. Fără mari probleme de trafic”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Reprezentanții Serviciului Ambulanță Sibiu au transmis căla fața locului a fost trimis de urgență un echipaj cu medic.
„În urma accidentului, conducătorul ATV-ului de 31 de ani a suferit un traumatism de mână, traumatism de șold și mai multe excoriații. Bărbatul a fost transportat la UPU Sibiu în stare stabilă”, transmit aceștia.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: accident ATV

Vizualizari: 1251

Comentarii

1 comentarii

ID

Acum 10 luni

Probabil un sofer care s-a saturat de atatea ATV-uri in oras si a luat masuri ! ATV-urile nu au ce cauta in oras, pe asfalt !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus