Duminică,
24.09.2023
Partial Noros
Acum
21°C

Luni va fi cald în Sibiu, dar cu înnorări după-amiaza. Vremea pentru toată săptămâna

Luni va fi cald în Sibiu, dar cu înnorări după-amiaza. Vremea pentru toată săptămâna

Săptămâna va începe cu temperaturi confortabile la Sibiu. Cu excepția zilei de luni, pentru care meteorologii transmit ploi de scurtă durată în a doua parte a zilei, în restul zilelor vremea va fi caldă și frumoasă.

Vremea în Sibiu. Luni, 5 iunie 

Vremea va fi caldă și ușor instabilă după-amiaza. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate. Pe arii restrânse se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului. Izolat cantitățile de precipitații pot depăși 15 l/mp și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul averselor, precum și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 26 de grade, iar cele minime între 10 și 12 grade. Dimineața, izolat vor fi condiții de ceață. 

Vremea în Sibiu. Marți, 6 iunie 

Vremea va fi caldă și în general frumoasă. Cerul va fi variabil, temporar noros. Izolat, mai ales la munte, se vor semnala averse slabe de ploaie, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări temporare în sudul județului și în zonele montane înalte. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 27 de grade, iar cele minime între 10 și 12 grade. Dimineața, izolat vor fi condiții de ceață. 

Vremea în Sibiu. Miercuri, 7 iunie

Vremea va fi caldă și în general frumoasă. Cerul va fi variabil, temporar noros. Izolat, mai ales la munte, vor fi condiții de averse slabe de ploaie, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări temporare, mai ales în zonele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 27 de grade, iar cele minime între 11 și 13 grade. 

Vremea în Sibiu. Joi, 8 iunie 

Vremea va fi caldă. Cerul va fi temporar noros. Izolat, mai ales la munte, vor fi condiții de averse slabe de ploaie, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 26 de grade, iar cele minime între 11 și 13 grade. 

Vremea în Sibiu. Vineri, 9 iunie - Duminică, 12 iunie
Vremea va fi caldă. Gradul de instabilitate va fi în creștere de la o zi la alta și temporar se vor semnala averse de ploaie, izolat mai însemnate cantitativ, însoțite de descărcări electrice și intensificări temporare ale vântului. 

Sursa: Administrația națională de Meteorologie / Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud / Meteorolog: Halada Szilard 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1842

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus