Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Terenul de sport al Școlii 8 va fi modernizat. Sibienii vor fi rugați prin fluturași să nu parcheze în preajmă în timpul lucrărilor

Terenul de sport al Școlii 8 va fi modernizat. Sibienii vor fi rugați prin fluturași să nu parcheze în preajmă în timpul lucrărilor

Școala gimnazială nr. 8 din Sibiu va avea un stadion modernizat. Autoritățile locale au lansat licitația pentru contractarea unei firme care să-l amenajeze.

Școala gimnazială nr. 8 din Sibiu se află pe strada Lupeni, nr. 50. Terenul de sport ce urmează să fie modernizat este situat în curtea școlii și are o suprafață de 1.056 mp.

Potrivit documentelor atașate la anunțul de licitație, după modernizare, terenul de sport va fi unul multifuncțional. Proiectul prevede ca pe lângă acesta, să fie refăcută zona verde din jurul terenului, precum și trotuarele etc. Terenul propriu-zis va fi dotat cu șapte bănci stradale, șapte coșuri de gunoi, patru panouri baschet și două porți de mini fotbal.

Caietul de sarcini prevede că înainte de începerea lucrărilor „cetățenii din zona respectivă vor fi anunțați prin fluturași sau verbal de începerea lucrărilor și vor fi rugați să elibereze carosabilul de autovehicule și să-și parcheze mașinile în altă parte, mai departe de zona de lucru pentru a se evita eventuale accidente și pentru a se elibera frontul de lucru”.

Documentul mai stipulează că „lucrările trebuie să fie în flux continuu, fără întreruperi și pe termen scurt pentru reducerea stresului cetățenilor și pentru reducerea pe cât posibil a poluării”.

Termenul pentru execuția efectivă a lucrărilor este prevăzut pentru 5 luni de la emiterea ordinului, iar valoarea contractului este estimată la aproape 900.000 lei.

Terenul de sport al școlii nu va avea tribune. Proiectul de modernizare a acestuia a fost aprobat în consiliul local în toamna anului trecut.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1921

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Mister

Acum 4 luni

Termen scurt 5 Luni? In V aron s-a construit o sala de sport si corp de cladire noua in 6 luni....E tot in Sibiu... a fost pe alti bani sau cum se dau termenele ..... Este aproape un an de cand discutati de acest proiect.... E greu....Bunicuta te rog eu nu mai candida.......

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus