Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Agnita găzduiește luna aceasta ediția a 74-a a Campionatelor Naționale de Șosea și Paraciclism. Au început înscrierile

Agnita găzduiește luna aceasta ediția a 74-a a Campionatelor Naționale de Șosea și Paraciclism. Au început înscrierile

Federația Română de Ciclism anunță ediția a 74-a a Campionatelor Naționale de Șosea și Paraciclism 2023 va avea loc în perioada 23-25 iunie 2023, în Agnita.

Campionatele Naționale de Șosea 2023 sunt o competiţie dedicată tuturor cicliștilor de cetățenie română, licențiați de către Federația Română de Ciclism, sau de către altă federație națională recunoscută de UCI. Competiția va avea două probe: contratimp individual (CTI) și fond (fond).

Competiția este organizată de Federația Română de Ciclism, în colaborare cu Primăria Agnita, Clubul de Ciclism și Triatlon Sibiu și ACS Sibiu Sport Project.

”Campionatele Naționale de Șosea 2023 au ca obiectiv decernarea titlurilor de Campioni Naționali la cele doua probe și selecția sportivilor de performanță pentru loturile naționale, în vederea participării la Campionatele Mondiale, Europene, Balcanice și alte competiții internaționale”, anunță organizatorii.

Cluburile afiliate FRC, sau oricărei alte federații  naționale afiliate UCI, își pot înscrie sportivii din categoriile Cadeți, Juniori, U23 și Elite până în data de 20 iunie 2023 prin e-mail la adresa office@ federatiadeciclism.ro.

Cei interesați pot găsi mai multe detalii tehnice despre competiție aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1249

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus