Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Băiatul de 15 ani rănit în accidentul din această dimineață este în stare critică. Prognosticul medicilor este rezervat

Băiatul de 15 ani rănit în accidentul din această dimineață este în stare critică. Prognosticul medicilor este rezervat

Medicii de la Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu fac eforturi pentru a salva băiatul de 15 ani rănit grav în accidentul petrecut la intersenția drumurilor care duc spre Rășinari și Cisnădioara. Prognosticul medicilor este unul rezervat. 

Citește și: „A murit băiatul de 15 ani rănit grav în accidentul de sâmbătă”

„Băiatul în vârstă de 15 ani provenit din accident rutier se află internat în secția ATI a Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu în stare critică. Pacientul se află în comă și are multiple leziuni traumatice, la nivel cranian, coloană vertebrală și la nivelul organelor interne. Se depun toate eforturile pentru a surmonta aceasta situație, dar prognosticul se menține rezervat”, a transmis pentru Turnul Sfatului medicul Ioana Mătăcuță, purtător de cuvânt al spitalului. 

Vă reamintim că, în prima parte a zilei de sâmbătă, 10 iunie, un grav accident de circulație a avut loc la intersecția drumului spre Rășinari, Păltiniș, cu cel înspre Cisnădioara. Trei persoane au murit pe loc și alte două au fost rănire, printre care și băiatul de 15 ani. 

Citește și „Trei persoane au murit pe loc în accidentul de la intersecția drumului spre Păltiniș cu cel spre Cisnădioara. Un copil de 15 ani este în stare gravă”

Citește și: Accident grav pe drumul spre Păltiniș, cu patru victime încarcerate. Traficul este blocat total

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 10 luni

Mare atentie la spagarii de organe...

Raspunde

1

Acum 10 luni

rutiera valcea, pardon, sb, mai exista ? nu exista, in weekend stau cu un echipaj pe judet ! restul sunt acasa in oltenia, la munte, la mare ! repet, chestorul ala n avea ce cauta in functia aia, ever ! demisia !!!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus