Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
10°C

Maxime de 27 de grade și instabilitate în acest sfârșit de săptămână. Sunt anunțate ploi torențiale și descărcări electrice

Maxime de 27 de grade și instabilitate în acest sfârșit de săptămână. Sunt anunțate ploi torențiale și descărcări electrice

Meteorologii anunță o vreme caldă, dar instabilă în același timp. Maximele vor atinge și 27 de grade, însă sunt anunțate ploi torențiale și descărcări electrice. Dacă sâmbătă ploile sunt anunțate izolat și de scurtă durată, duminică acestea vor fi pe arii relativ extinse.

Sâmbătă, vremea va fi temporar instabilă începând cu orele amiezii și seara. Cerul va fi variabil dimineața și noaptea, iar în rest va prezenta înnorări temporar accentuate. Local ziua se vor semnala averse moderate de ploaie, ce vor avea izolat și caracter torențial, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindină, iar pe arii restrânse, mai ales în zona montană și submontană, cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări de scurtă durată asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 26 de grade, iar cele minime între 12 și 14 grade.

Duminică meteorologii spun că cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și pe arii relativ extinse se vor semnala averse de ploaie, ce vor avea trecător și caracter torențial, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În rest vântul va sufla slab și moderat. Izolat vor fi condiții de grindină, iar cantitățile de precipitații vor depăși local, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, 15-20 l/mp și pe arii restrânse 25-30 l/mp.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 27 de grade, iar cele minime între 12 și 15 grade.

Temperaturi prognozate

SIBIU - maximă 24 - minimă 13

DUMBRĂVENI - maximă 26 – minima 12

BOITA - maximă 23 - minimă 14

PĂLTINIȘ - maximă 17 - minimă 10

BÂLEA LAC – maximă 10 - minimă 7

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus