Duminică,
24.09.2023
Partial Noros
Acum
21°C

Primarul Brașovului, după inaugurarea Aeroportului: „Din punctul de vedere al marilor proiecte, încercăm să prindem din urmă dezvoltarea Clujului, a Oradiei sau a Sibiului”

Primarul Brașovului, după inaugurarea Aeroportului: „Din punctul de vedere al marilor proiecte, încercăm să prindem din urmă dezvoltarea Clujului, a Oradiei sau a Sibiului”

Primarul Brașovului crede că politicienii locali din Sibiu „au știut să facă front comun” și să reprezinte județul la nivel național, ceea ce le-a adus dezvoltare economică. Acesta a comparat orașul pe care îl conduce cu Clujul, Oradea și Sibiul din punctul de vedere al marilor proiecte, în contextul în care astăzi a aterizat primul avion pe Aeroportul Brașov-Ghimbav, cel mai nou aeroport din țară.

Allen Coliban este la primul mandat de primar al Brașovului. Acesta recunoaște că Aeroportul a fost „una dintre marile ambiții ale Brașovului”, dar se întreabă „ce ne lipsește” atunci când reflectă asupra marilor proiecte: „Brașovul încearcă să prindă din urmă dezvoltarea Clujului, a Oradiei sau a Sibiului”, scrie Coliban într-o postare publică.

„Cu siguranță, nu stabilitatea politică”, răspunde tot el, argumentând că „în ultimii 23 de ani, conducătorii Brașovului, la nivel județean și municipal, au reprezentat mereu zona de centru-dreapta. Timp de douăzeci de ani, au fost actuali membri ai PNL”.

„Dacă la Cluj, Sibiu și Oradea politicienii locali au știut să facă front comun și să se lupte la nivel național, atât pentru reprezentare, cât și pentru susținere guvernamentală, la Brașov energiile s-au pierdut până în 2020 în mărunte orgolii și lupte locale. Acestea au divizat atât politicul, cât și presa și comunitatea. În locul dialogului, normă au devenit invidia și ura, sădite de oameni plătiți să pună paie pe foc. În loc să ne bucurăm împreună pentru victorii și să construim Brașovul de azi și de mâine, vedem prea multe reacții de supărare, neîncredere și oftică la fiecare veste bună - din fericire, mai mult în online/media decât în realitate” - scrie Allen Coliban.

Urmăriți mai jos întreaga postare:

Sursa fotografie: Profil Facebook/Allen Coliban

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1092

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

4 comentarii

Canaris

Acum 3 luni

Vorbe goale Colibane.....Esti la fel de rupt de realitate ca si partidul din care faci parte.....Auzi la el....La Sibiu politicienii s au unit pentru interesul local.....O gogomanie....Astia s au porcait cu deosebit talent....Atat.....In dispretul omului simplu cara asteapta altceva de la ei.....
Raspunde

Echipa castigatoare

Acum 3 luni

Aeroportul sibian se apropie de nivelul aeroportului Heathrow, cu cele 2-3 zboruri ramase, mai ales spre Baden Baden, unde merg toti sibienii la namol!
Raspunde

Un sibian vero

Acum 3 luni

Coliba-ne ia spune-ne si noua cu ce ai contribuit tu ca primar maret al Brasovului(ca tu ca pers cu siguranta nu ai avut nici o implicare, ba mai mult imi aduc aminte de sicanele USR-lui din care faci parte la primirea autorizatilor pt constructie) la infaptuirea acestui miracol de prim aeroport nou de dupa revolutie?!
Raspunde

Brasovean

Acum 3 luni

Coliban este un primar de 2 lei…..o rusine pt. Brasov….un om rupt de realitate….auzi Sibiul este peste Brasov…..vai de mama ta , de u.s.r.ist….
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus