Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
11°C

Restricții în trafic pentru buna desfășurare a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Se închid și mai multe parcări în zona centrală

Restricții în trafic pentru buna desfășurare a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Se închid și mai multe parcări în zona centrală

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, cel mai amplu eveniment al orașului, va avea loc anul acesta în perioada 23 iunie - 2 iulie. Primăria Sibiu transmite că pentru buna desfășurare a acestuia vor fi necesare și anumite restricții de circulație și închideri ale unor parcări din zona centrală. În acest sens, Comisia de Circulație a aprobat următoarele restricții:  

Închideri de circulație:

În zilele de 23 iunie și 2 iulie, în intervalul orar 23.00 – 00.15 se restricționează traficul pe b-dul Corneliu Coposu, zona cuprinsă între sensul giratoriu din Piața Unirii și Sala Thalia. De asemenea, în contextul închiderii bulevardului, strada Berăriei se va închide și aceasta în intervalul orar menționat între intersecția cu str. Lucian Blaga și bulevardul C. Coposu. Aceste închideri sunt necesare pentru buna desfășurare a spectacolelor cu drone, organizate pentru marcarea deschiderii și respectiv închiderii Festivalului Internațional de Teatru. 

Închiderea mai multor parcări și locuri de parcare, după cum urmează:

-       Închiderea parcării Piața Teatrului, în perioada 19 iunie - 5 iulie 

-       În parcarea de pe Cazarma 90, un număr de 22 de locuri de parcare vor fi rezervate în perioada 21-25 iunie pentru parcarea unui car alegoric ce va participa la programul Festivalului

-       Locurile de parcare din spatele Centrului Cultural Ion Besoiu și cele din laterala acestuia dinspre hotelul MyContinental vor fi ocupate cu logistica Festivalului în perioada 22 iunie – 3 iulie. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 3303

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sergiana Trifan

Acum 3 luni

Nu ne mai facem bine ca neam romanesc! Inchidem tot orasul ca sa vina milioane de straini sa se drogheze si sa beie la noi in orasul nostru romanesc! Stadionul l-a facut in centru si nu mai putem sa ajungem cu masina la noi acasa ca e plin si nu putem parca in Subarin sa ducem copilul la locul de joaca ca nu mai avem loc! Asa si cu schelambaitii astia care doar beau si se stramba pe strada! Nu ne mai facem bine!
Raspunde

Sergiu Diminte

Acum 3 luni

Chiar asa, cu Stadionu asta, de ce nu face parcare in el pe perioada festivalului?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus