Luni,
25.09.2023
Partial Noros
Acum
24°C

Consilierii județeni votează componența consiliilor de administrație ale spitalelor din Sibiu. Medicii Cotizo Draia și Florin Grosu vor reprezenta CJ la Psihiatrie, Județean și TBC

Consilierii județeni votează componența consiliilor de administrație ale spitalelor din Sibiu. Medicii Cotizo Draia și Florin Grosu vor reprezenta CJ la Psihiatrie, Județean și TBC

Consilierii județeni urmează să voteze în ședința ce va avea loc săptămâna viitoare componența consiliilor de administrație ale spitalelor din Sibiu aflate în subordinea CJ. Membrii acestror consilii sunt cei care dezbat principalele probleme de strategie, de organizare și funcționare ale spitalelor.

Pe ordinea de zi a Ședinței de Consiliu Județean care va avea loc în 28 iunie se află spre aprobare proiectul de hotărâre care stabilește componența comisiilor de administrație ale spitalelor aflate în subordinea CJ. Aceste comisii au rolul de a dezbate principalele probleme de strategie, de organizare și funcționare ale spitalelor și se constituie, potrivit legii din 8 membri. De asemenea, în documentul care se va afla pe masa consilierilor județeni se află și aprobarea înlocuirii Elenei Camelia Cicur, consilier în cadrul Serviciului Financiar – Contabilitate din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Sibiu, aceasta având încetat raportul de serviciu încă de la începutul lunii mai. În acest context, va înceta și calitatea sa de membru supleant al reprezentantului Consiliului Județean Sibiu în Consiliul de administrație al Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu. Aceasta va fi înlocuită de economistul Maria Coșa, Șef Serviciu Financiar – Contabilitate din cadrul Consiliului Județean Sibiu.

Potrivit documentului publicat se numesc reprezentanții Consiliului Județean Sibiu în Consiliul de administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, după cum urmează:

 1. Dr. Simona-Daniela Costea – medic specialist confirmat în specialitatea Neurologie, Secția Clinică Neurologie, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu;
 2. Ec. Grigore Popescu – Consilier județean, Consiliul Județean Sibiu;
 3. Dr. Florin Grosu – Medic primar, specialitatea Radiologie și Imagistică Medicală, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Se numesc membrii supleanți ai reprezentanților Consiliului Județean Sibiu în Consiliul de administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, după cum urmează:

 1. Dr. Alina Pintea – Medic primar, Secția Clinică Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie I, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu;
 2. Ec. Anca Rațiu – Consilier, Serviciul Administrare Buget, Consiliul Județean Sibiu;
 3. Dr. Mariana Sandu – Medic primar, specialitatea Radiologie și Imagistică Medicală, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Se numesc reprezentanţii Consiliului Judeţean Sibiu în Consiliul de administraţie al Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, după cum urmează:

 1. Dr. Cotizo Draia – Consilier județean, Consiliul Județean Sibiu;
 2. Ec. Mariana Petronela Hașa – Șef Serviciu Administrare Buget, Consiliul Județean Sibiu;
 3. Dr. Bogdan Alin Sabău – Medic primar, specialitatea psihiatrie, Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu.

Se numesc membrii supleanți ai reprezentanților Consiliului Județean Sibiu în Consiliul de administrație al Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, după cum urmează:

 1. Dr. Paula Sorina Henzel – Medic-șef, Secția neurologie pediatrică, Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Gh. Preda” Sibiu;
 2. Ec. Ana Frățilă – consilier superior, Serviciu Administrare Buget, Consiliul Județean Sibiu;
 3. Dr. Adrian Selejan – Medic primar, specialitatea psihiatrie, Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu.

Se numesc reprezentanţii Consiliului Judeţean Sibiu în Consiliul de administraţie al Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu, după cum urmează:

 1. Dr. Alexandru Dudilă – medic stomatolog;
 2. Ec. Grigore Popescu – Consilier județean, Consiliul Județean Sibiu;
 3. Dr. Florin Grosu – Medic primar, specialitatea Radiologie și Imagistică Medicală, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

 Se numesc membrii supleanți ai reprezentanților Consiliului Județean Sibiu în Consiliul de administrație al Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu, după cum urmează:

 1. Dr. Adriana Rădulescu – Medic-șef cu delegație Secția Clinică Pneumologie I, Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu;
 2. Ec. Maria Coșa – Șef Serviciu Financiar – Contabilitate, Consiliul Județean Sibiu;
 3. Dr. Octavian Ionuț Năstase – Medic specialist confirmat în specialitatea Radiologie și Imagistică Medicală, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Nae

Acum 3 luni

De ce acest personaj care preda ore la studenți în timpul orelor de garda de la urgenta spitalului Județean și care urla noaptea ca nu poate dormi în timpul gărzilor de la Urgență este promovat în continuare în tot felul de comisii....etc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus