Duminică,
05.05.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Peste 40 de gospodării au fost afectate în urma ploilor de joi seara. Pompierii sibieni au acționat în cinci localități

Peste 40 de gospodării au fost afectate în urma ploilor de joi seara. Pompierii sibieni au acționat în cinci localități

Pompierii sibieni din cadrul a patru subunități de intervenție au fost mobilizați în cinci localități din județul Sibiu și o localitate din județul Mureș, pentru scoaterea apei din gospodariile afectate de inundații.

Potrivit reprezentanților ISU Sibiu în Iacobeni au fost șapte gospodării afectate, în Netuș 13 gospodării, în Movile 15 gospodării, în Noiștat șapte gospodării și în Dumbrăveni trei gospodării. Gospodăria afectată de inundații din județul Mureș se află în localitatea Ormeniș. 

La fața locului au fost mobilizați peste 40 de pompieri cu o motopompă de mare capacitate, 12 motopompe transportabile și 10 electropompe. 

Din fericire nu au fost înregistrate victime omenești și nici animale care și-au pierdut viața. 

Ve reamintim că, în după amiaza zilei de 22 iunie, mai multe localități din Nordul județului s-au aflat ăn cod roșu de averse torențiale. 

Citește și „Actualizare: Peste 20 de gospodării au avut de suferit în urma inundațiilor din județul Sibiu”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus