Duminică,
24.09.2023
Partial Noros
Acum
21°C

Vremea la Sibiu săptămâna viitoare: temperaturile scad începând de miercuri și sunt anunțate posibile ploi în fiecare zi

Vremea la Sibiu săptămâna viitoare: temperaturile scad începând de miercuri și sunt anunțate posibile ploi în fiecare zi

Săptămâna viitoare temperaturile maxime vor ajunge la 28 de grade la Sibiu, arată meteorologii sibieni. Începând de miercuri însă se anunță o răcire a vremii, iar ploile vor fi și ele nelipsite.

Redăm mai jos prognoza realizată de meteorologul Halada Szilard:

Luni, 26 iunie

Vremea va fi caldă și ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare după-amiaza și seara, când pe arii restrânse, în special în zonele montane, se vor semnala averse de ploaie, însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 27 de grade, iar cele minime între 13 și 15 grade. Dimineața, pe arii restrânse se va semnala ceață.

Marți, 27 iunie

Vremea va fi caldă și temporar instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza, seara și noaptea. Pe arii restrânse în cursul zilei și local noaptea, se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat posibil căderi de grindină. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 14 și 16 grade. Dimineața, izolat vor fi condiții de ceață.

Miercuri, 28 iunie 

Vremea va fi în general instabilă, cu temperaturi în scădere față de zilele precedente. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate. Pe arii relativ extinse se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat posibil căderi de grindină. Local cantitățile de apă vor fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale la munte, dar temporare și în rest, în special asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 23 de grade, iar cele minime între 10 și 12 grade. Dimineața, izolat vor fi condiții de ceață.

Joi, 29 iunie

Vremea va fi răcoroasă și temporar instabilă în cursul zilei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în cursul zilei, când local se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale la munte și temporare în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 22 de grade, iar cele minime între 10 și 12 grade. Dimineața, pe arii restrânse vor fi condiții de ceață.

Tendința evoluției vremii în intervalul vineri, 30 iunie ora 09 - luni, 3 iulie 

Vremea va intra într-un proces de încălzire, devenind caldă. După-amiaza și seara, pe arii restrânse se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus