Sâmbătă,
23.09.2023
Cer Senin
Acum
26°C

Carpentiere Arena - o oază de relaxare în mijlocul naturii

Carpentiere Arena - o oază de relaxare în mijlocul naturii

Îmbrățișat de natură și munți, resortul de **** Carpentiere Arena Hotel & Spa întregește peisajul celei mai vechi stațiuni de schi din țară, Păltiniș. Hotelul este noua destinația slow pace a zonei, destinația relaxării și bunului gust.

Încetinirea ritmului capătă diverse forme aici, de la momente petrecute la sauna construită după standarde hygge (astfel încât să se integreze firesc în peisajul natural, să invite la comuniune și la momente de fericire și tihnă), până la răsfăț în ciubărul încălzit și chillax la piscină.

Piscina cu apă dulce, încălzită la aproximativ 28-30 °C, astfel încât experiența oaspeților să fie una cât mai plăcută, dispune de o cascada relaxantă, șezlonguri atât în apă, cât și în jurul piscinei.

Sauna, autentică și revigorantă, este refugiul relaxării și al purificării trupului. Lemnul solid al cabinei împrăștie un parfum reconfortant, aburul aromat, transformând sauna într-un sanctuar al relaxării la poalele muntelui, o adevărată călătorie de reînnoire și regenerare, pauza binemeritată de la ritmul rapid urban.

Situat în Rășinari, declarat Best Tourism Village în lume (declarat în Arabia Saudită, în urma jurizării a peste 130 de candidaturi din 50 de țări), Carpentiere Arena Hotel & Spa promite atât relaxare, cât și activități diverse pentru cei interesați să descopere istoria locului.

Personalități culturale precum Octavian Goga și Emil Cioran s-au născut în Rășinari și au petrecut acolo prima parte a vieții, până la finalizarea liceului, fiind inspirați de loc și de oameni, aspect transpus și în lucrările lor.

Oaspeții resortului pot explora la pas moștenirea culturală și peisajul de vis sau se pot desfăta pe îndelete cu produse locale, preparate în stil fine dining.

Hotelul este situat în Mărginimea Sibiului, o zonă râvnită, mai ales pentru tradițiile locale autentic românești, iar meniul restaurantului reflectă acest aspect, cuprinzând preparate cu gust, ca odinioară, dar gătite pentru poftele rafinate din prezent. La așa bucate este musai să le stropești cu vinuri și băuturi alese, pe sprânceană culese de specialiștii restaurantului.

Aici te poți bucura de tihnă și distracție pe îndelete, de mult doritul SPA și piscină la munte, în care mergi cu persoana iubită pentru un sejur romantic sau cu întreaga familie pentru a-ți sărbători ziua, cu prietenii la un pool party sau cu colegii, într-un team building memorabil.

Este locul în care colegii devin cu adevărat echipă. De logistică se ocupă cei de la Carpentiere Arena (parcare privată, sală de conferință cu o capacitate de 50 de locuri, terasă pentru after drinks, împrejurimi ofertante pentru activități outdoor, wi-fi gratuit).

Evenimentul tău special merită să se desfășoare cu stil, fie că este vorba despre petrecerea de nuntă, de reînnoire a jurămintelor, fie de celebrarea creștinării micuțului tău. Hotelul dispune de loc de joacă pentru copii, o terasă cu 300 de locuri (cu un view care îtți taie respirația), dar și de un salon de evenimente elegant.

Cei de la Carpentiere Arena găzduiesc constant în weekendurile de vară  sesiuni de live cooking, unde se prepară în tihnă vițel sau miel la ceaun, proțap de porc sau berbecuț, scoici sau creveți la plită, adevărate evenimente tematice cu iz tradițional românesc sau internațional, care suplimentează meniul a la carte al restaurantului, cu o capacitate de 130 locuri.

Eveniment, petrecere, întânire după 30 de ani de la finalizarea facultății sau coktail party, oaspeții le pot sărbători cu stil, atât outdoor, cât și indoor.

Spațiile generoase, parteneriatele cu furnizori de încredere (candy bar, decor tematic, design party personalizat) și bucatele gătite la proțap timp îndelungat, transformă orice reuniune într-o experiență unică.

După o binemeritată pauză la la piscină sau la saună poți să o iei la pas către Festivalul Brânzei și al Țuicii, să explorezi trasee offroad și de hiking din munții Cindrel.

Aici te poți bucura și iarna de beneficiile SPA, cu o sesiune de relaxare la ciubăr. Măiestria lucrătorilor în lemn din Mărginimea Sibiului și vâltorile râului Șteaza, râu care trece chiar prin fața hotelului, sunt sursa de inspirație pentru ciubărul care te îmbie să încetinești ritmul. Aici îți lași simțurile să se inunde de aer curat, trupul să fie îmbrățișat de apa călduță și privirea mângâiată de semeția munților. Apa încalzită la peste 35 °C, sistemul cu hidromasaj, o sticlă de șampanie și câteva lumânări sunt ingredientele care readuc romantismul în cuplu și transformă noaptea într-una de neuitat.

Cazarea la Carpentiere Arena Hotel&SPA are o structură de 2 apartamente, 4 garsoniere și 18 camere, fiecare putând fi reconfigurat în funcție de cerințele și nevoile oaspeților. Toate camerele dispun de balcon, cu un mic și cochet loc destinat fumătorilor, pat matrimonial și saltea de calitate superioară, astfel încât oaspeții să se bucure de un somn odihnitor și momente liniștite în cameră. Apartamentele, garsonierele și camerele de luxe dispun de paturi dimensiune king.

Carpentiere Arena păstrează un nivel înalt al calității serviciilor, iar acest standard este confirmat de specialiști, oaspeții care îi calcă pragul. Recenziile arată că oaspeții au oferit locului o notă de peste 9.3 (medie a peste 500 de recenzii) și calificativ Superb.

Calitate, confort, rafinament, stil, bun gust, slow pace&slow food - Carpentiere Arena este destinația versatilă în ceea ce privește structura de cazare, meniul, tipurile de evenimente care se pot organiza, formele de recreere puse la dispoziție, dar și activitățile care pot fi realizate în împrejurimi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Sus