Duminică,
24.09.2023
Parțial Noros
Acum
18°C

Control la miezul nopții: au confiscat și și camionul, și lemnele care erau furate

Control la miezul nopții: au confiscat și și camionul, și lemnele care erau furate

Polițiștii medieșeni anunță confiscarea a peste 21 de mc de lemn, aflate într-un camion pe care l-au confiscat, de asemenea, până la finalizarea cercetărilor.

Acțiunea de control a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă (ora 00:30), în apropiere de orașul Dumbrăveni, unde a fost oprit un camion condus de un covăsnean, în vârstă de 44 de ani.

„Întrucât semiremorca era încărcată cu material lemnos, iar din primele verificări au rezultat neconcordanțe în documentele de transport al materialului lemnos, la fața locului s-au deplasat și polițiștii Biroului Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Serviciului Ordine Publică Sibiu. În urma investigațiilor efectuate de către polițiști a rezultat că materialul lemnos a fost încărcat în altă locație decât cea înscrisă pe avizul de însoțire și specificată în aplicația SUMAL, condiții în care cei 21,26 mc de material lemnos transportați sunt considerați fără proveniență legală”, descriu polițiștii, într-un comunicat remis cititorilor Turnul Sfatului.

Poliția Mediaș a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de „transport cu orice mijloace a materialelor lemnoase în volum de peste zece metri cubi fără a deține  documente de proveniență”, sub coordonarea procurorilor din Mediaș. „Materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților ocolului silvic competent în zonă. De asemenea, ansamblul rutier a fost confiscat până la finalizarea cercetărilor”, mai transmit polițiștii.

Sursa foto: IPJ Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Ciudat

Acum 2 luni

In tara asta - regina a taierilor ilegale si raiul pentru Schweighofer, ma intreb daca politistii astia nu au gresit, dava aveau liber sa controleze racoante. Ca pana acum toti politistii controlau doar amaratii ce transportau 1mc de lemn , iar pestii mari n-au avut niciodata probleme sau controale.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus