Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Stadionul Municipal Sibiu își deschide din nou porțile pentru toți sibienii

Stadionul Municipal Sibiu își deschide din nou porțile pentru toți sibienii

La Stadionul Municipal Sibiu se vor organiza zilele porților deschise. Sibienii care încă nu au văzut noua arenă a orașului, sunt invitați în acest sfârșit de săptămână să facă un tur al stadionului.

„Dat fiind faptul că fotbalul se află în pauză competițională, redeschidem Stadionul Municipal Sibiu publicului larg și organizăm Zilele Porților Deschise, în 8 și 9 iulie. Fanii fotbalului l-au văzut la meciuri, dar publicul larg poate dorește să cunoască acest nou obiectiv al orașului, cea mai mare investiție publică din ultimii ani. Este un proiect reușit și apreciat și ne dorim că sibienii să îl cunoască. Pe lângă fotbal, Stadionul este tot mai căutat și pentru evenimente de tip conferință, având toate dotările necesare”, transmite Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Astfel, sâmbătă, 8 iulie și duminică, 9 iulie, porțile Stadionului vor fi deschise între orele 12.00 și 20.00 pentru un tur ghidat, în grupuri organizate.

Cetățenii vor fi preluați de voluntari de la intrarea sportivilor (latura dinspre str. O. Goga), vor vizita tribuna I, cu vestiare, sălile de recuperare și încălzire, sala de conferințe de presă, spațiile de lucru destinate presei și încăperile destinate comentatorilor TV, spațiile VIP și cele exterioare cu scaune. De asemenea, vor vedea terenul și pista pentru atletism, precum și sala de atletism din tribuna II. 

Pentru aceste tururi nu se percepe nici o taxă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: stadion sibiu

Vizualizari: 4753

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

2 comentarii

Dan

Acum 9 luni

"Pentru aceste tururi nu se percepe nici o taxă." CHIAR ERA NEVOIE DE PRECIZAREA ASTA ?? Stadionul e al comunitatii nu al lui fodor !
Raspunde

Jiji Berbecali

Acum 9 luni

Ar putea organiza un campionat de gratare in aer liber pe gazon ,doar este liber in mare parte.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus