Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
17°C

500 de zile de război: Zelenski a publicat un mesaj video către ucraineni din Insula Șerpilor

500 de zile de război: Zelenski a publicat un mesaj video către ucraineni din Insula Șerpilor

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a publicat un mesaj video filmat pe Insula Șerpilor în care s-a adresat locuitorilor țării. Clipul a fost publicat pe canalul de Telegram al liderului de la Kiev.

„Vreau să mulțumesc din acest loc pentru victoria fiecăruia dintre luptătorii noștri pentru aceste 500 de zile. Forțelor armate, serviciilor de informații, Gărzii Naționale, polițiștilor noștri de frontieră, Serviciului de Securitate al Ucrainei, Poliției Naționale, operatorilor de comunicații, poporului nostru. Mulțumesc tuturor celor care luptă pentru Ucraina, iar libertatea pe care toți eroii noștri și-au dorit-o pentru Ucraina și pe care trebuie să o câștigăm chiar acum, să fie o onoare pentru cei care și-au dat viața pentru Ucraina”, a spus Zelenski.

Împreună cu Zelenski, pe insulă a fost șeful serviciilor de informații militare, Kirill Budanov, și șeful biroului prezidențial, Andrii Iermak. Nu se cunoaște când a fost înregistrat videoclipul. Zelenski a vizitat pe data de 2 iulie regiunea Odessa, care include Iinsula Șerpilor.

Amintim că Rusia a capturat Insula Șerpilor în prima zi a războiului pe care l-a pornit contra Ucrainei. Armata ucraineană a recâștigat controlul asupra acesteia în vara anului 2022.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1303

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

3 comentarii

Emil

Acum 9 luni

Ce inseamna sa ai un presedinte onest, loial si pe deasupra curajos, nu criminal, escroc si tradator precum Iohannis.
Raspunde

Kukuruku

Acum 9 luni

Sa alegem si noi un actor. Dar ai nostri nu candideaza, japitele.
Raspunde

Kukuruku

Acum 9 luni

Stire din Sibiu :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus