Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
10°C

USR Șelimbăr acuză primăria că acordă bani în plus clubului sportiv. Primarul Marius Grecu: ”Colegii din USR ne-au arătat încă o dată că după trei ani nu știu să citească bugetul. Sunt banii clubului”

USR Șelimbăr acuză primăria că acordă bani în plus clubului sportiv. Primarul Marius Grecu: ”Colegii din USR ne-au arătat încă o dată că după trei ani nu știu să citească bugetul. Sunt banii clubului”

 USR Șelimbăr acuză administrația locală că printr-un proiect de hotărâre ce va fi dezbătut în ședința din această lună, CSC 1599 Șelimbăr urmează să primească aproape 300 de mii de lei.
”Observăm o lipsă de strategie clară și de prioritizare a obiectivelor reale ale Primăriei Șelimbăr în proiectele propuse și în modul de lucru al acesteia.
Prin aceasta  rectificare bugetul echipei de fotbal se va ridica la 5,1 milioane de lei, adică 10% din veniturile comunei Șelimbăr pentru anul în curs. Deși sunt alocate mai multe cheltuieli destinate funcționării, observăm o reorganizare financiară destinată Școlii Mihai Viteazu, fără alocarea de fonduri suplimentare”, anunță USR Șelimbăr.
“De asemenea, ne îngrijorează faptul că proiectul USR referitor la montarea de GPS-uri pe toate mașinile Primăriei nu se regăsește pe ordinea de zi a acestei ședințe extraordinare. Acest proiect ar aduce transparență în utilizarea mașinilor Primăriei și ar permite raportarea către Consiliul Local a modului în care acestea sunt folosite. Deși acest proiect este deosebit de util și necesar, a fost ignorat timp de două luni.
USR Șelimbăr își exprimă preocuparea față de modul în care sunt gestionate fondurile publice și solicită transparență și responsabilitate din partea Primăriei Șelimbăr. Cetățenii merită o administrație locală care să pună în prim-plan nevoile lor reale și să asigure o folosire echitabilă și eficientă a resurselor financiare”, a declarat Daniel Vidrighin Bratu, consilier local USR Șelimbăr.
 
Reacția primarului Marius Grecu: Sunt banii clubului din sponsorizări, bilete și drepturile TV
 
Primarul Șelimbărului, Marius Grecu, susține că nu e vorba de o alocare de bani din bugetul localității, ci aparțin clubului provenind din acțiuni sportive.
”Colegii din USR ne-au arătat încă o dată că după trei ani nu știu să citească bugetul. Sunt banii clubului, nu sunt bani din bugetul localității. Cei aproape 300.000 lei suplimentari nu vin de la bugetul consiliului local, aceștia vin din sponsorizări (104.000 lei), vânzări de bilete la manifestări sportive (aproximativ 97.000 lei) și drepturi din televiziune și participare în Cupa României (aproximativ 95.000 lei). 
Mai mult, CSC 1598 Șelimbăr nu este nu echipa de fotbal, solicitarea pentru rectificarea bugetară este pentru tot clubul, club polisportiv, cu 4 secții active în momentul de față și cei peste 600 de copii care practică gratuit sport”, a spus Marius Grecu.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1794

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Denisa only good vibes

Acum 9 luni

Hello guys! Oamenii nostri minunati din USR sunt singurul motiv pentru care eu si iubita mea vloggerita nu am plecat din tara asta medievala, plina de popi si casatorii triste intre barbati si femei! Go, USR! So cool vibes!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus