Duminică,
24.09.2023
Thunderstorm With Heavy Rain
Acum
20°C

Actualizare: Imagini cu intervenția salvamontistului sibian în județul Vâlcea în cazul bărbatului de 60 de ani care a murit la cascada Sucurușu

Actualizare: Imagini cu intervenția salvamontistului sibian în județul Vâlcea în cazul bărbatului de 60 de ani care a murit la cascada Sucurușu

Actualizare: Potrivit salvamontiștilor din județul Vâlcea, bărbatul decedat astăzi la Cascada Scurusu și pentru care a intervenit și Salvamont Sibiu, era cu niște prieteni când i s-a făcut rău. Au ajuns la el salvamontiștii din Vâlcea dar și un elicopter SMURD. Din păcate medicul de pe elicopter a constat decesul. Bărbatul a suferit un infarct care nu a putut fi resuscitat. Polițiștii vâlceni au deschis o anchetă la fața locului.

Știre inițială: Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu alaturi de echipajul de pe elicopterul Smurd Brasov (aflat în Păltiniș pentru asigurarea asistenței la un eveniment sportiv) a intervenit pentru acordarea primului ajutor unei persoane aflate in stop cardio-respirator, în judetul Valcea, zona Cascadei Sucurușu.

Salvamontiștii sibieni spun că este vorba despre un bărbat de cetățenie română în vârstă de aproximativ 60 de ani. Din păcate bărbatul a decedat, nemaiputând fi resuscitat. 

„Elicopterul se afla în Păltiniș când a venit apelul pentru a interveni de urgență în județul Vâlcea. Colegul meu era cel mai apropiat salvamontist  și avea și pregătirea necesară pentru a fi troliat așa că a mers cu ei. S-a luat această decizie pentru a nu se pierde timp”, spune Dan Popescu, șeful Salvamont Sibiu. 

 

Sursa video: Salvamont Vâlcea

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus