Sâmbătă,
23.09.2023
Cer Senin
Acum
24°C

Reconnecting: Un tânăr sibian, student la Universitatea de Arte din București, prezintă o expoziție interactivă la Sibiu. „Pleacă de la macro la micro”

Reconnecting: Un tânăr sibian, student la Universitatea de Arte din București, prezintă o expoziție interactivă la Sibiu. „Pleacă de la macro la micro”

Alexandru Pașca, absolvent al Liceului de Artă din Sibiu și student la Universitatea de Arte din București, va prezenta la Sibiu o expoziție inedită. Vernisajul „Reconnecting” va avea loc în 25 iulie, de la ora 17, în spațiul de pe strada Ocnei, la numărul 24.

În prezent, tânărul este student în cadrul Universității De Artă București, secția Fotografie și Imagine dinamică. Tema expoziției este societatea și este inspirată dintr-un proiect de facultate.

„Ideea a plecat de la tema de semestru de la facultate, sunt student la Facultatea de Arte din București, iar pentru semestrul doi am avut o temă referitoare la cea mai frumoasă zi. Expoziția pleacă de la macro la micro, vor fi două părți, prima în care vizitatorul se conectează cu obiecte și oameni, iar în a doua parte a expoziției privitorul devine singur printre mulțimi de oameni. De la lucrurile care ne leagă pe noi toți, la singurătate.

Trecerea la singurătate am reușit să o fac cu ajutorul celor de la Urbana, am găsit un spațiu care delimitează cumva cele două spații. Sunt două încăperi, iar cele două părți ale expoziției vor fi diferite și din punct de vedere cromatic, una se axează pe nuanțe de alb, iar cealaltă pe întuneric, o cameră neagră cu o lumină foarte difuză” a explicat acesta.

Vernisajul va avea loc pe strada Ocnei, la numărul 24, în 25 iulie, iar expoziția râmâne deschisă până în 30 iulie, între orele 16 și 18.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Madalin

Acum 2 luni

Foarte interesant ceea ce face acest tanar! Ar fi foarte frumos sa facem asta ca o traditie si sa revenim in fiecare an in numar cat mai mare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus