Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Cum s-a petrecut crima de pe Henri Coandă: Victima a început scandalul, agresorul l-a lovit apoi cu pumnii și cu o bară de metal deși tânărul era căzut la pământ

Cum s-a petrecut crima de pe Henri Coandă: Victima a început scandalul, agresorul l-a lovit apoi cu pumnii și cu o bară de metal deși tânărul era căzut la pământ

Victima în vârstă de 23 de ani este cea care a început scandalul, în cazul crimei petrecute sâmbătă seara pe strada Henri Coandă din muncipiul Sibiu. El a lovit cinci persoane din scara unui bloc, dar agresorul l-a lovit apoi în zona capului cu pumnii și cu o bară de metal, deși tânărul era căzut la pământ. Bărbatul acuzat de crimă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Potrivit informațiilor transmise luni dimineața de prim procuror adjunct Ruginosu Mihaela, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, duminică, 6 august, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reținerea unui bărbat în vârstă de 68 ani din municipiul Sibiu pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin.1 Cod penal.

Astfel, vineri, 5 august, în jurul orei 22, victima, un tânăr în vârstă de 23 ani, s-a deplasat pe scara unui bloc din municipiul Sibiu, unde, într-un interval scurt de timp, a agresat cinci persoane, pe care acesta nu le cunoştea.

Alarmat de gălăgia produsă pe scară şi de convorbirea telefonică avută cu unul dintre bărbaţii loviţi de victimă, inculpatul a ieșit din apartamentul său pentru a vedea ce se întâmplă. A intrat în conflict cu victima şi i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnii în zona capului şi trunchiului, în timp ce aceasta se afla căzută la pământ.

Inculpatul a desprins apoi o platbandă (bandă de metal) dintr-o bancă situată în apropiere, lovind victima în zona capului şi a gâtului. ca urmare a loviturilor primite a survenit decesul tânărului în vârstă de 23 ani, transmit procurorii sibieni. 

„Potrivit fişei de constatări preliminare moartea a fost violentă şi s-a datorat stopului cardio-respirator consecutiv unui traumatism cranio-facial cu hemoragie subarahnoidiană și panventriculară cerebrală consecutivă,” mai arată sursa citată. 

În seara zilei de 6 august,  judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

Citește și Crimă sâmbătă seara pe Henri Coandă. În urma unui scandal în stradă, un sibian de 23 de ani a fost ucis. Polițiștii l-au prins pe suspect

Pe parcursul cercetărilor penale procurorul a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale şi al medicilor legişti din cadrul Serviciului Judeţean  de Medicină Legală Sibiu.

Autoritățile precizează că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.    

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

Papura Voda

Acum 8 luni

Astea 30 de zile sunt de incurajare sa mai intervi în cazul unui conflict spontan , cu niște necunoscuți în spațiul public, cu siguranță perfidul agresor de 68 de ani își lua talpasita în Italia sau Grecia
Raspunde

@Papura Voda

Acum 8 luni

Cred ca sunteti ironoc. Pe agresor nu-l cheama Sorin Oprescu sau Alina Bica. A intervenit in conflict, tanarul l-o fi injurat si i-o fi vorbit urat ca asa fac tinerii cu persoanele in varsta si uite asa s-a ajuns la o tragedie. Pacat de tineretea lui, era si el un suflet, oricat ar fi fost de recalcitrant. Pacat si de omul de 68 de ani. Ceasul rau! Dar probabil conflictul a fost urat de a reactionat asa.

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sparrow

Acum 8 luni

Nu inteleg de ce atâta oripilare si dezbatere? Unu' i-a luat piuitul lu' altul. Asa si ? Încā o datā intreb, unde e motivul stuporii si al dezbaterilor pline de îngrijorare ? Asta e viata fratilor! Dacā āl bātrân nu îi crāpa capul lu' āsta tânār, āsta tânār îi crāpa capul lu' āl bātrân.... Ideea e aceeasi. Nu ne intereseazā! Nouā sā ne fie bine, moale, cald de restul nu ne pasā . Cum de ce? Pentru cā nici celorlalti nu le pasā de noi. Fact!

Raspunde

Jacques sparrow

Acum 8 luni

Fratica, daca nu iti pasa de ceilalti, nu cautai atentie comentand aiurea la majoritatea articolelor. Tot fact.
Raspunde

Hermann Stadt

Acum 8 luni

Nu mă miră nimic,lumea a inceput sa se cam sature de toți zmeii ăștia care au impresia că tinerețea le da dreptul să facă circ și scandal oriunde și la orice ora.

Raspunde

Nonick

Acum 8 luni

"inculpatul a ieșit din apartamentul său pentru a vedea ce se întâmplă. A intrat în conflict cu victima şi i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnii în zona capului şi trunchiului, în timp ce aceasta se afla căzută la pământ." De aici se intelege ca victima era deja la pamant cand inculpatul a inceput sa-i dea lovituri cu pumnii. Ce facea tanarul la pamant? Cum a ajuns acolo? Mister...
Raspunde

Aurel Metrescu

Acum 8 luni

Repeta coreografia de la Another One Bites the Dust
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus