Duminică,
24.09.2023
Heavy Intensity Rain
Acum
20°C

Actualizare: Fata de 15 ani dată dispărută în Sibiu a fost găsită în Alba

Actualizare: Fata de 15 ani dată dispărută în Sibiu a fost găsită în Alba

Andreea Larisa Ciurar este numele fetei de 15 ani care a plecat de acasă sâmbătă dimineața, fără ca părinții să mai poată comunica de atunci cu ea.

Actualizare 19:10 „Minora a fost depistată pe raza județului Alba. A fost încredințată familiei și nu a fost victima niciunei infracțiuni”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Știre inițială. 

„Mama minorei a sesizat faptul că fiica sa, Ciurar Andreea-Larisa, în vârstă de 15 ani,  a plecat în dimineața acestei zile, în jurul orei 09:40, de la domiciliul din municipiul Sibiu, în mod voluntar, într-o direcție necunoscută fără a mai reveni. La data plecării de acasă minora purta echipament tip sport de culoare negru/roșu, încălțăminte tip sport de culoare negru”, relatează reprezentanții IPJ Sibiu, într-un anunț remis în atenția cititorilor Turnul Sfatului.

Fata are o înălțime de aproximativ 1,4 metri, 45 kg, păr negru, ochi căprui iar tenul îi este brun. „Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112”, îndeamnă polițiștii.

Sursa foto: IPJ Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus