Luni,
25.09.2023
Partial Noros
Acum
22°C

Vremea la Sibiu, pentru săptămâna care vine: meteorologii anunță o singură zi ploioasă

Vremea la Sibiu, pentru săptămâna care vine: meteorologii anunță o singură zi ploioasă

În jurul a 30 de grade vor indica termometrele maximele temperaturii aerului de la Sibiu în cursul săptămânii următoare. Săptămână pentru care meteorologii anunță o singură zi în care vremea „va fi în general instabilă”.

Este vorba de ziua de joi, 17 august, zi pentru care Centrul Meteorologic Transilvania Sud de la Sibiu estimează că „vremea va fi în general instabilă”. Cu toate acesta, nu va fi rece: ziua temperaturile vor avea valori maxime cuprinse între 28 și 30 de grade, iar noaptea, între 15 și 17 grade.

Pentru restul săptămânii, prognoza meteo anunță vreme frumoasă și caldă. După-amiaza mai sunt posibile ploi în zonele de munte. Astfel de ploi sunt anunțate și pentru sfârșitul săptămânii viitoare.

Redăm mai jos prognoza pentru săptămâna viitoare, întocmită de meteorologul Cristina Blaga 

Luni, 14 august

Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 31 de grade, iar cele minime între 13 și 16 grade.

Marți, 15 august

Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare. Local la munte și pe arii restrânse în rest, se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări izolate. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 28 de grade, iar cele minime între 14 și 16 grade.

Miercuri, 16 august

Vremea va fi caldă și temporar instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Local, cu precădere în zonele de munte, se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 30 de grade, iar cele minime între 14 și 16 grade.

Joi, 17 august

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate. Local, se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 30 de grade, iar cele minime între 15 și 17 grade.

Weekendul următor

Vremea va fi caldă. Pe arii restrânse după amiaza și seara se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus