Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Cutremur cu magnitudinea de 4,6 în Gorj. S-a resimțit și la Sibiu

Cutremur cu magnitudinea de  4,6 în Gorj. S-a resimțit și la Sibiu

Un cutremur cu magnitudinea de 4.6, la adâncimea de 10 km s-a produs în urmă cu puțin timp în Gorj. Mai exact, în 21 august, la ora 00:39:28 (ora României), potrivit Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremurul s-a produs la 7km N de Targu Jiu, 72km NE de Drobeta-Turnu Severin, 75km S de Hunedoara, 86km V de Ramnicu Valcea, 89km S de Deva, 98km NV de Craiova.

Cutremurul a fost simțit și la Sibiu. De asemenea, sunt persoane care l-au simțit la Cluj. 

Potrivit mesajelor postate pe paginile de socializare sibienii care stau la etajele superioare l-au simțit cel mai puternic. „Da, pe Mihai Viteazul, la etajul 10 s-a simțit rău de tot”, „Pe Mihai Viteazul, etajul 9 s-a simțit tare”, „În Vasile Aaron, la etajul 5 s-a simțit chiar bine”, „În Terezian chiar tare s-a simțit”, „Și la Mircurea Sibiului s-a simțit”, sunt doar o parte a acestor mesaje. 

Sunt replici

Cutremurul este urmat de replici. INCDFP transmite că un cutremur slab cu magnitudinea ML 2.6, la adâncimea de 15 km s-a produs la ora 01:00:18.

Cutremurul s-a produs la 12km N de Targu Jiu, 73km SE de Hunedoara, 77km NE de Drobeta-Turnu Severin, 83km V de Ramnicu Valcea, 86km S de Deva, 97km SV de Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus