Miercuri,
15.05.2024
Partial Noros
Acum
13°C

Sibian de 55 de ani, băut la volan și fără permis. IPJ Sibiu: „E inconștiență!”

Sibian de 55 de ani, băut la volan și fără permis. IPJ Sibiu: „E inconștiență!”

La 55 de ani împliniți, un sibian a decis să ocolească legea și polițiștii, urcând băut la volan și cu permisul deja reținut. Acesta a fost oprit în timp ce ieșea din Boița șise îndrepta spre Vâlcea.

ACTUALIZARE: În cursul acestei zile, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Avrig a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a conducătorului auto!

„Inconștiență la volan”, așa descrie acest caz Inspectoratul Județean al poliției Sibiu. „Faptul că avea deja permisul reținut nu l-a oprit pe un sibian în vârstă de 55 de ani să se urce băut la volanul unei mașini neînmatriculate și să circule pe Valea Oltului, cu direcția Vâlcea”, transmit reprezentnații IPJ Sibiu.

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu l-au oprit la timp, în afara localității Boița. Sibianul avea o alcoolemie de 0,91 mg/l.

Șoferul este acum cercetat penal pentru conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul neînmatriculat!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: baut a volan

Vizualizari: 2087

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

3 comentarii

Hermann Stadt

Acum 8 luni

Nu el e de vina...De vina e sistemul asta corupt in care legile sunt prea blânde și unde totul se termină cu o amarata de amenda.Din cauza asta, la noi anormalitatea devine tot mai mult normalitate.
Raspunde

Kukuruku

Acum 8 luni

Nu in toate cazurile e vina sistemului , sa nu ne complacem in asta.
Raspunde

Hermann Stadt

Acum 8 luni

Poate e un pic complica,dar no...in prima parte era o ușoară ironie când am spus că "el nu e vinovat"....Referitor la legi și sistem,să știi că de ex.nemtii se comporta corect la ei in trafic de frica legilor și a amenzilor mari,nu că ar fi ei cine știe ce civilizați.La noi,babuinii nu au frica de nimic deoarece li-i se permite!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus