Duminică,
24.09.2023
Partial Noros
Acum
20°C

Săptămâna viitoare începe cu vreme caniculară, iar de miercuri temperaturile scad sub 30 de grade și se anunță înnorări, vânt și ploi

Săptămâna viitoare începe cu vreme caniculară, iar de miercuri temperaturile scad sub 30 de grade și se anunță înnorări, vânt și ploi

Meteorologii de la Centrul regional Transilvania-Sud ne-au transmis prognoza meteo pentru săptămâna viitoare. Luni șimarți temperaturile se mențin ridicate la Sibiu, urmând ca de miercuri, acestea să coboare sub pragul de 30 de grade Celsius, iar pe alocuri se așteaptă averse.

Luni, 28 august

„Vremea va fi caniculară în cea mai mare a județului, cu disconfort termic accentuat după-amiaza. Cerul va fi variabil. Izolat în zonele de munte vor fi condiții de averse de ploaie și descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări locale la munte și în sudul regiunii. Temperaturile maxime se vor încadra între 35 și 37 de grade, iar cele minime între 14 și 17 de grade” 

Marți, 29 august 

„Vremea se menține călduroasă, izolat caniculară. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate din partea a doua a zilei. Pe arii relativ extinse, se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului care vor lua și aspect de vijelie. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate și izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 32 și 34 de grade, iar cele minime între 15 și 17 grade” 

Miercuri, 30 august

„Vremea va fi în general instabilă, iar temperaturile vor scădea față de zilele precedente. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate ziua, iar noaptea va deveni variabil. Pe arii relativ extinse se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat de grindină. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 13 și 15 grade”. 

Joi, 31 august

„Vremea va fi temporar instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate ziua. Local se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat vor fi condiții de grindină. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 26 de grade, iar cele minime între 13 și 15 grade”. 

Tendința evoluției vremii în weekendul 1 septembrie - 4 septembrie

„Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și local, mai ales în zonele de munte, se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice”. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2115

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus