Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Actualizare: O tânără a murit în accidentul petrecut în sensul giratoriu de la cimitir. Mașina era condusă de un băiat de 23 de ani

Actualizare: O tânără a murit în accidentul petrecut în sensul giratoriu de la cimitir. Mașina era condusă de un băiat de 23 de ani

Actualizate: Polițiștii sibieni transmit că mașina implicată în accidentul de pe Calea Dumbrăvii era condusă de un tânăr de 23 de ani. Din păcate, în urma impactului, o tânără și-a pierdut viața, iar șoferul și o altă fată de 25 de ani au ajuns la spital. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Dumbrăvii, dinspre Rășinari spre centrul municipiului, un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staționate, fără pasageri”, spun polițiștii.

De asemenea, reprezentanții pompierilor transmit că echipajele au descarcerat două victime, un bărbat și o femeie. 

„O femeie de 30 de ani, pasageră în autoturism, a fost preluată de echipajele medicale în stop cardio-respirator. Din nefericire, în ciuda eforturilor salvatorilor, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare și astfel medicul prezent la fața locului a declarat decesul acesteia. 

Bărbatul în vârstă de 23 de ani a suferit fracturi la membrele superioare și un traumatism facial. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu de echipajul SMURD, conștient. 

O tânără de 19 ani, pasageră în autoturism a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la UPU Sibiu, conștientă cu un traumatism cranio-cerebral și un traumatism costal”, transmite Sg. maj. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt ISU. 

În acest context, polițiștii efectuează cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs acest accident rutier.

Stire inițială. Un grav accident a avut loc în aceasă seară pe Calea Dumbrăvii la sensul giratoriu de la cimitir. Două persoane sunt încarcerate.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident produs pe Calea Dumbrăvii, sens giratoriu cimitir.

„Din cauze care urmează a fi stabilite, un autoturism a intrat în coliziune cu două autobuze staționate, fără pasageri, iar în urma impactului au rezultat 3 victime, toate din autoturism”, transmit aceștia. 

La fața locului intervine și ISU Sibiu cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere și una de primă intervenție. De asemenea la locul intervenției a fost mobilizat și un echipaj SAJ. 

În urma accidentului au rezultat trei victime. Două persoane au rămas încarcerate. 

În zonă se circulă îngreunat.

Știre în curs de actualizare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

13 comentarii

Hermann Stadt

Acum 8 luni

La cum arată mașina trebuie că a avut ceva viteza.Si cum se întâmplă de multe ori,scapă șoferul, moare pasagerul.Trist și nedrept.
Raspunde

Kokos

Acum 7 luni

Mult peste 100 km/h, a zburat peste giratoriu și a intrat în autobuzele parcate dincolo de giratoriu.
Raspunde

Claradi

Acum 8 luni

Doamne ferește! Bineînțeles că era BMW, mașini puternice și șoferi tineri, teribiliști și neexperimentați! Avea viteza mare....la cum arata mașina
Raspunde

Emil

Acum 7 luni

Traieste-ti clipa...Romanii n-au respectat niciodata cinstea si viata.
Raspunde

Sofer

Acum 7 luni

Accidentul din decembrie de la Avangarden cu doi tineri morti nu a fost suficient, pacat de tanara de 30 de ani si suferinta familiei. La scoala de soferi tanarul a invatat ca in sensul giratoriu se circula cu 30 km/h dar multi cred ca masinile lor (BMW, Audi...) nu sunt facute pentru viteze asa mici. Acum a invatat din propria experienta ca viteza ucide.
Raspunde

ArcaluiNoe

Acum 7 luni

asta nu a invatat nimic din acest accident . Tineri fara creier , bine ca au masini Tari .
Raspunde

Kokos

Acum 7 luni

Altul care s-a crezut "zeul" șoselelor și din păcate a luat o viață nevinovată.
Raspunde

Demostene

Acum 7 luni

Numarul de inmatriculare spune tot…
Raspunde

Ady2000

Acum 7 luni

Sa speram ca acest criminal isi va primi pedeapsa, sa stea vreo 10 ani minim la puscarie. Si sa speram ca, politia va face mai multe filtre si se vor confisca mai multe permise, ale acestor bizoni criminali cu bani de masini pe care nu si le permit, legal, dar omoara. Dar prea multa speranta....probabil cazul se va repeta, mortii se vor ingropa si nimeni nu va face nimic, fiindca suntem in Romania... ne plac banii, dar nu munca si responsabilitatea.....probabil daca ramane cu sechele, "statul" i va da ajutor de handicapat si va trai liber..... ca "asa a fost sa fie". Mercur retrograd.
Raspunde

Emil

Acum 7 luni

Nicio speranta, tot BMW-uri sunt si politistii.
Raspunde

Luca

Acum 7 luni

Politistii care supravegheaza orasul cu sistemul video ultraperformant - 130 camere montate cu ocazia Summit ului european - nu au vazut ca se intrec doi soferi teribilisti pe una din strazile importante ale orasului ??? Eu cred ca au o mare vina ...
Raspunde

Florinski

Acum 7 luni

Din imaginile video pare ca cele doua mașini concurau pe sosea, anchetatorii ar trebui sa ia în calcul si varianta asta și sa facă cercetări în acest sens.
Raspunde

Horia

Acum 7 luni

Bmw =Juvete
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus