Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Lucrările la Centrul Social Comunitar de Agrement și Sport din municipiul Mediaș se află în fază avansată

Lucrările la Centrul Social Comunitar de Agrement și Sport din municipiul Mediaș se află în fază avansată

Lucrările la viitorul Centru Social Comunitar de Agrement și Sport din cartierul Vitrometan continuă și în această perioadă. Acesta va fi situat pe strada Sticlei, iar investiția beneficiază de fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Regional (POR).

În mod concret, se propune realizarea unui centru social comunitar de agrement și sport, construcție ce face parte din strategia de dezvoltare a municipiului Mediaș, prin crearea unor spații destinate publicului larg. Spațiile propuse prin acest proiect sunt un teren de sport mix, o zonă cu panou de cățărat, o sală multifuncțională (pentru gimnastică, yoga, fitness, aerobic etc.), un spațiu de primire și așteptare, locuri de șezut pentru vizionarea evenimentelor sportive și un teren de sport descoperit pe acoperișul clădirii. Conform proiectului, sala se dorește a fi folosită și pentru evenimente și manifestări sportive, la care se foloseste nișa de cățărat ca și podium/scenă.

„Centrul Social Comunitar de Agrement și Sport este o investiție extrem de utilă, pentru toți elevii și tinerii din municipiul Mediaș. Aici, tinerii vor avea parte de tot confortul pentru a-și petrece timpul liber, într-o primă etapă dimineața până la ora 14 pot să își desfășoare orele de sport, iar după amiaza, cei care doresc să își petreacă aici timpul liber vor putea să vină aici, gratuit. După cum se poate observa, lucrarea este în derulare, apreciez că undeva în primăvara sau vara anului viitor, această lucrare poate să fie pusă la dispoziția copiilor noștri.“,  primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Sus