Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
11°C

Vremea în weekend la Sibiu: relativ frumoasă, cu posibile înnorări

Vremea în weekend la Sibiu: relativ frumoasă, cu posibile înnorări

În weekendul 16-17 septembrie vremea va fi relativ frumoasă, cu unele posibile înnorări și ploi slabe, transmit pentru Turnul Sfatului meteorologii Centrului Regional Transilvania Sud.

Sâmbătă

Vremea va fi relativ caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, când local în zonele de munte și izolat în rest se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de precipitații pot fi însemnate la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări temporare.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 25 grade, iar cele minime între 13 și 15 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

În municipiul Sibiu, temperatura maximă va fi de 23 de grade, iar cea minimă de 14. 11 grade va fi maxima de a Bâlea Lac, 17, cea de la Păltiniș.

Duminică

Vremea va fi relativ caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara. Pe arii restrânse, îndeosebi în zonele montane, se vor semnala averse slabe de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări temporare.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 27 grade, iar cele minime între 13 și 15 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Prognoză meteo întocmită de meteorolog Raul Cioc

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus