Joi,
28.09.2023
Cer Senin
Acum
8°C

Asigură succesul afacerii tale prin înregistrarea mărcii la OSIM

Asigură succesul afacerii tale prin înregistrarea mărcii la OSIM

Într-un peisaj de business din ce în ce mai competitiv, protejarea mărcii tale devine esențială pentru succesul pe termen lung. Fie că lansezi o afacere nouă sau cauți să îți consolidezi poziția pe piață, înregistrarea mărcii la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) devine o decizie strategică importantă. Protejarea mărcii tale este acum mai simplă și mai convenabilă cu ajutorul proiectului „Ideas Powered for Business 2023”. Prin acesta poți obține resurse financiare și consultanță specializată pentru protejarea proprietății tale intelectuale și consolidarea prezenței pe piață.

O marcă bine conturată reprezintă mai mult decât un simplu logo sau nume. Aceasta este o extensie a valorilor și a identității afacerii tale. Într-o piață în care consumatorii sunt expuși zilnic la sute de mesaje și oferte, o marcă puternică poate diferenția afacerea ta de competiție. Protejarea mărcii prin înregistrarea la OSIM îți conferă dreptul legal exclusiv asupra utilizării acesteia în activitățile comerciale. Astfel, îți protejezi investiția în dezvoltarea mărcii și te asiguri că nimeni nu poate profita de notorietatea și prestigiul construit de-a lungul anilor.

Mai mult, te poți bucura de protecție legală, având dreptul exclusiv asupra mărcii în zona ta de activitate. Astfel, competitorii nu pot profita de notorietatea mărcii tale pentru a-și promova produsele sau serviciile. Un alt beneficiu important este creșterea valorii comerciale. Nu în ultimul rând, o marcă înregistrată indică profesionalism și stabilitate, inspirând încredere în rândul clienților și partenerilor.

Proiectul „Ideas Powered for Business 2023” este o inițiativă europeană, având ca scop susținerea antreprenorilor în protejarea și valorificarea proprietății lor intelectuale. Prin intermediul acesteia, beneficiezi de resurse financiare și expertiză în procesul de înregistrare și protejare a mărcii tale. Accesul la consultanță specializată și finanțare te poate ajuta să navighezi complexitatea cerințelor legale și să asiguri protejarea mărcilor tale în totalitate.

Dacă dorești să profiți din plin de oportunitățile oferite de înregistrarea mărcii, Agenția TAS din Cluj-Napoca este partenerul tău de încredere. Cu o echipă de specialiști dedicați, care dețin o expertiză bogată în domeniul proprietății intelectuale, Agenția TAS te susține în fiecare pas al procesului de înregistrare la OSIM și în obținerea finanțării din fonduri europene. Astfel, poți obține consultanță în alegerea denumirii și logo-ului, redactarea cererii de înregistrare, gestionarea tuturor detaliilor legale și monitorizarea mărcii tale pe termen lung.

Într-un mediu de afaceri în continuă schimbare, protejarea mărcii tale este esențială pentru stabilitatea și succesul afacerii tale. Prin înregistrarea mărcii la OSIM poți asigura o creștere solidă și sustenabilă a companiei tale. Alege să colaborezi cu Agenția TAS pentru a primi suportul de specialitate de care ai nevoie pentru protejarea și valorificarea proprietății tale intelectuale.

Agenția TAS are un portofoliu de peste 2500 de mărci naționale înregistrate la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, peste 1000 de mărci înregistrate la nivel european și internațional, precum și o activitate prolifică în domeniul protecției drepturilor de autor și a brevetelor. Echipa TAS este formată din avocați specializați în domeniul proprietății intelectuale și în dreptul comercial, cu o vechime de 15 ani în domeniu, precum și consilieri în proprietate industrială.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Sus