Miercuri,
19.06.2024
Partial Noros
Acum
17°C

O tânără care a plecat de o lună în Germania nu a mai putut fi contactată de familie. Apel public pentru găsirea ei

O tânără care a plecat de o lună în Germania nu a mai putut fi contactată de familie. Apel public pentru găsirea ei

Poliţiştii sibieni caută o tânără în vârstă de 21 ani, care a plecat în Germania, fără a mai putea fi contactată de către familie. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 16 septembrie, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, în urmă cu aproximativ o lună, fiica sa, MOLDOVAN SIMONA, în vârstă de 21 de ani, domiciliată în localitatea Netuș, jud. Sibiu, a plecat la muncă în Germania, fără a mai putea fi contactată de către familie. 

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 50 kg, ochi căprui/verzi, păr brunet, lung. 

Nu se cunosc hainele pe care femeia le-ar fi purtat în momentul plecării.

Semne particulare: femeia prezintă tatuaje pe piciorul drept, sub forma unui lanț, a unui trandafir și a unui ochi, și în zona pieptului, reprezentând datele de naștere ale părinților.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus