Miercuri,
06.12.2023
Cer Senin
Acum
3°C

Pompierii din Dumbrăveni au salvat un cățel care a căzut într-un canal de 4 metri, săpat pentru o fântână

Pompierii din Dumbrăveni au salvat un cățel care a căzut într-un canal de 4 metri, săpat pentru o fântână

Pompierii sibieni de la Punctul de Lucru Dumbrăveni au reușit să salveze un cățel, care a căzut într-un canal adânc de 4 metri, care a fost săpat pentru o fântână. Stăpânul animalului a chemat salvatorii pentru a-l scoate din canal.

Cazul a fost relatat de reprezentanții ISU Sibiu:

„Astăzi vă împărtășim o poveste emoționantă despre devotamentul pompierilor de la Punctul de Lucru Dumbrăveni, care și-au demonstrat încă o dată inima mare și dorința de a salva vieți, de data aceasta salvând un cățel care a ajuns într-o situație periculoasă.
Totul s-a întâmplat aseară în localitatea Saroș pe Târnave, unde un cățel de aproximativ 3 luni se juca prin curte și în aventura jocului a căzut în canalul săpat pentru o fântână. Cățelul neavând cum să iasă, a început să plângă și să fie tot mai agitat.
Speriat pentru viața cățelului, stăpânul a alertat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Dumbrăveni, care au intervenit prompt pentru a salva micuțul necuvântător. Cu ajutorul echipamentelor speciale și a experienței lor, pompierii au lucrat din greu, având grijă să scoată cățelul în siguranță, fără să-i cauzeze vreun rău.
După minute tensionate și eforturi susținute, cățelul a fost în sfârșit ridicat din canal adânc de aproape 4 metri și a fost readus în brațele recunoscătoare ale stăpânului său. Privirea recunoscătoare a animalului și emoțiile pline de bucurie ale stăpânului au fost recompensa cea mai mare pentru aceste eforturi.
Această poveste este un exemplu al dedicației și sacrificiului pe care pompierii noștri îl fac zilnic pentru a ne proteja pe noi și pe cei dragi nouă. Ne amintesc că sunt acolo pentru a ne ajuta în cele mai dificile momente și reușesc să aducă zâmbete pe chipurile noastre chiar și în cele mai întunecate zile.
Plt. adj. Racoși Mihai, Plt. maj. Boroș Levente, soldat Precup Paul, felicitări pentru această intervenție promptă și încheiată cu succes!” - au relatat reprezentanții ISU Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1546

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus