Miercuri,
06.12.2023
Cer Senin
Acum
4°C

Paznicul care a folosit spray lacrimogen împotriva unui elev care a călcat iarba a fost amendat cu 600 de lei de polițiștii sibieni

Paznicul care a folosit spray lacrimogen împotriva unui elev care a călcat iarba a fost amendat cu 600 de lei de polițiștii sibieni

Poliția Sibiu a declanșat din oficiu verificări prin Serviciul de Ordine Publică și Biroul pentru Siguranță Școlară în cazul paznicului de care a folosit spray lacrimogen împotriva unui elev care a călcat iarba, în zona liceului de Industrie Alimentară din Terezian, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.  

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că incidentul s-ar fi petrecut în afara unei unități de învățământ de pe raza municipiului Sibiu și nu s-ar fi soldat cu rănirea vreunei persoane.

Bărbatul în cauză a fost identificat și sancționat contravențional cu amendă în valoare de 600 de lei pentru nerespectarea prevederilor  Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

De asemenea, reprezentanții IPJ Sibiu precizează că nu s-a înregistrat la Poliția Sibiu nicio sesizare cu privire la acest incident, însă vor continua cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, pentru stabilirea situației de fapt și aplicarea măsurilor legale care se impun.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Muresan

Acum 2 luni

Cine stie ce derbedeu o fi fost si s-o fi luat in gura cu paznicul! Asa fac copchii astia lasati sa-si dezvolte personalitatea! Daca ar fi avut elevul asa un spray, l-ar fi folosit el. Sau poate paznicul a incercat sa se apere...
Raspunde

Croitoru' Hermannstadianu'

Acum 2 luni

Dam afara si il si amerndam pe un om care a incercat sa apere ordinea si bunul simt. Nenea paznicul este bun de angajat paznic,daca aveam firma il luam imediat. Iar pe golanii aceia tupeisti nu i-a amendat nimeni? Ca nu era iarba pusa de tatiq sau mamik lui,cei care l-au invatat asa...
Raspunde

Săracul om

Acum 2 luni

Dacă vedeți în video, paznicul e ținta batjocurii unor adolescenți needucați. "Dă-mi și mie o țigară" " dacă mă p*ș, dai cu spray?" ...cam asta spun ei și îl provoacă de dragul bătăii de joc. Amărâtul vrea să impună o regulă într-o țară unde tineretul înțelege că libertatea este egal cu lipsa regulilor. Vom ajunge vai de noi cu atitudinea asta și mai ales cu încurajări. Amendă pentru că a vrut să le taxeze lipsa de educație.
Raspunde

Kukuruku

Acum 2 luni

Da, dar el a incalcat regula. Ca l-a dus capul mai putin decat pe aia.
Raspunde

Gogu

Acum 2 luni

Exact! Nimeni nu-i bătaia de joc a unor derbedei! Orice acțiune are și reacțiune. O sa și-o ia in freza cat de curând "copiii" daca nu-și țin gura!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus