Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Prognoza meteo pentru săptămâna care urmează: după răcirea vremii, urmează un weekend de ieșit pe afară

Prognoza meteo pentru săptămâna care urmează: după răcirea vremii, urmează un weekend de ieșit pe afară

Rafalele de vânt care au acoperit tot județul Sibiu pe parcursul zilei de duminică vor aduce pentru mai multe zile temperaturi sub cele normale pentru această perioadă a anului.

Pentru ziua de duminică, meteorologii Centrului Transilvania Sud, de la Sibiu, anunță că cele mai mici temperaturi înregistrate peste zi vor fi la Bâlea Lac (trei grade) și la Păltiniș (zece grade). În municipiul Sibiu, temperatura maximă a zilei va fi de 15 grade, la Dumbrăveni, 14 grade, iar la Boița vor fi 15 grade. În noaptea de duminică pe luni, la Bâlea Lac minimele vor scădea la zero grade, iar la Păliniș, la patru grade. În municipiul Sibiu, prima noapte a săptămânii va aduce un aer cu o temperatură estimată la nouă grade.

În restul săptămânii care începe, temperaturile vor fi sub cele normale pentru această perioadă în cursul zilelelor de luni și marți. De miercuri se încălzește, iar pentru weekend-ul următor temperaturile maxime de peste zi vor depăși din nou 23 de grade, se mai arată în prognoza întocmită de meteorologul Cristina Blaga.

Luni, 9 octombrie 2023

Vremea va fi mai rece decât normalul termic al acestei perioade. Cerul va fi variabil, temporar noros. Pe arii restrânse mai ales în zona de munte se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 16 grade, iar cele minime între 6 și 9 grade.

Marți, 10 octombrie 2023

Vremea va fi ușor mai rece decât normalul termic al acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare la munte unde izolat se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, mai ales la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 17 grade, iar cele minime între 2 și 5 grade.

Miercuri, 11 octombrie 2023

Vremea se va încălzi ușor devenind normală din punct de vedere termic pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 19 grade, iar cele minime între 6 și 9 grade. Izolat, dimineața, se va semnala ceață în zonele joase.

Joi, 12 octombrie 2023

Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 23 grade, iar cele minime între 8 și 11 grade.

Sfârșitul săptămânii

Vremea va continua să se încălzească și va fi în general frumoasă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Mihai Tanase

Acum 1 lună

În noaptea de duminică pe luni, la Bâlea Lac minimele vor scădea la zero grade, iar la PĂLINIȘ – la patru grade. PĂLINIȘ la minus 4 grade ? Suna frumos.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus