Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Noi lucrări la străzi anunțate de Primăria Sibiu: giratoriul de pe Autogării cu Râului, strada Viitorului, Balanței și Emil Racoviță

Noi lucrări la străzi anunțate de Primăria Sibiu: giratoriul de pe Autogării cu Râului, strada Viitorului, Balanței și Emil Racoviță

Străzile din muncipiul Sibiu care intră de luni în reparații sunt Viitorului, Balanței, Emil Racoviță  și girația de pe strada Autogării, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu printr-un comunicat de presă. 

De luni, 9 octombrie încep lucrările de reparații pe str. Viitorului, tronsonul dintre str. Moara de Scoarță și Calea Gușteriței. În prima etapă se va lucra la trotuare, inclusiv înlocuirea bordurilor și refacerea asfaltului pe pista pentru biciclete. Lucrările la carosabil sunt programate să înceapă în luna noiembrie, iar atunci când va fi necesară închiderea temporară a traficului, lucrările se vor executa pe timpul nopții. Reamintim că cealaltă porțiune a acestei străzi, cea dintre str. Moara de Scoarță și str. Târgu Fânului, este în prezent în modernizare și lărgire.

Tot din 9 octombrie sunt planificate să înceapă lucrările și pe strada Balanței, pe porțiunea dintre Calea Gușteriței și str. Nicovalei. Și în acest caz sunt incluse trotuarele, iar ulterior se va înlocui stratul asfaltic de uzură. Vor fi necesare închideri de trafic atunci când se lucrează la carosabil.  

Din această săptămână se vor executa lucrări și pe strada Emil Racoviță (în zona Reșița), în zona stației de autobuz și în zona dintre blocuri. 

Sensul giratoriu de pe str. Autogării, la intersecție cu str. Râului, va fi și acesta reparat, prin refacerea stratului de asfalt și înlocuirea bordurilor. Lucrările se vor desfășura sub trafic în marea majoritate, dar atunci când este necesară totuși închiderea circulației, se va lucra pe noapte, precizează autoritățile. 

foto google.com/maps

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Carcotel

Acum 1 lună

Viitorului nu era deja in reparatii? Vedeti ultimul masacru de acolo...
Raspunde

Xxx

Acum 1 lună

Cind o sa vedem in Sibiu o strada pe care toate capacele dd canal sa fie la nivelul asfaltului???? In in acest moment nu e nici unul? Deci ce reparatii daca oricum ramin gropi ( nici un capac la nivel) ???? A...noroc ca puneti intr o veselie limitatoare de trafic! N ajung sutele de gropi si sutele de capace sub nivel!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus