Marţi,
28.11.2023
Parțial Noros
Acum
5°C

Bărbatul căzut ieri de la 4 metri, în Zona Industrială Vest, pusese scara pe niște cabluri. Acum este internat în Secţia de Chirurgie a Spitalului Județean

Bărbatul căzut ieri de la 4 metri, în Zona Industrială Vest, pusese scara pe niște cabluri. Acum este internat în Secţia de Chirurgie a Spitalului Județean

Un bărbat s-a ales cu mai multe fracturi, fiind internat în Secţia de Chirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, după ce, luni, a căzut de pe o scară pe care şi-a aşezat-o pe mai multe cabluri, la o înălţime de patru metri, a precizat şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Sibiu, Alexandru Stănilă.

"Referitor la evenimentul petrecut in data 16.10.2023 pe strada Europa unită, în conformitate cu prevederile Legii 319/2006 angajatorul a comunicat la ITM Sibiu evenimentul, din descrierea împrejurărilor care se cunosc şi a cauzelor prezumtive în care s-a produs evenimentul, un salariat care desfăşura activităţi de întindere cabluri, a pus scara pe un pat de cabluri, a urcat pe ea şi a alunecat căzând de la aproximativ 4 metri. În acest caz, cercetarea se efectuează de către angajator, iar dosarul de cercetare se înaintează pentru verificare şi avizare la ITM Sibiu", a explicat Alexandru Stănilă.

Muncitorul este în prezent internat la Chirurgie.

"Pacientul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe în urma unei căderi de la înălţime, a fost preluat de personalul medical care i-a acordat îngrijiri medicale şi efectuat investigaţii şi consultaţii de specialitate. A fost diagnosticat cu contuzii, plăgi şi fracturi, este stabil, conştient şi a fost internat în cadrul Secţiei Chirurgie 1 pentru supraveghere şi tratament", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Sibiu, Decebal Todăriţă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 5029

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus