Marţi,
28.11.2023
Innorat
Acum
5°C

Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu va fi modernizat cu 2 milioane de lei

Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu va fi modernizat cu 2 milioane de lei

ACTUALIZARE 25 OCTOMBRIE:Proiectul afost aprobat.

Conducerea CJ Sibiu va propune în ședința ordinară din 25 octombrie 2023 aprobarea unui proiect de hotărâre important pentru comunitatea locală din Turnu Roșu. Este vorba de modernizarea Centrului Școlar de Educație Incluzivă din localitatea Turnu Roșu, un obiectiv de investiții aflat la etapa aprobării studiului de fezabilitate.

Obiectivul de investiții vizează modernizarea Centrului Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu, cu accent pe amenajarea incintei, crearea unui spațiu de joacă și îmbunătățirea rețelelor pluviale, inclusiv relocarea utilităților necesare. Centrul Școlar din Turnu Roșu are ca misiune îmbunătățirea procesului de învățare, instruire, cooperare, recuperare și protecție socială pentru copiii, elevii și tinerii cu cerințe educative speciale, contribuind la integrarea acestora în societate și în mediul educațional.

Printre lucrările propuse se numără amenajări exterioare și lucrări legate de rețele hidroedilitare, cum ar fi canalizarea pluvială. Valoarea totală a investiției este de 1.682.044,59 lei fără TVA sau 2.000.000,00 lei cu TVA. Amenajarea incintei se va întinde pe o suprafață de aproximativ 4.700 metri pătrați.

Această investiție ar trebui să asigure un mediu mai bun pentru dezvoltarea și învățarea copiilor cu cerințe educaționale speciale.

Ducerea la îndeplinire a acestui proiect va reveni Direcției Tehnice, Investiții și Patrimoniu - Serviciul Patrimoniu și Investiții din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Sibiu.

Foto: Facebook.com/Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 634

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus